free download 78 travel guides written by experts

Episoade speciale de Craciun din „Legenda lui Shelby, Omul mlastinii” si „Dinastia ratelor”

pe HISTORY®

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România1, va difuza două episoade speciale de Crăciun din serialele „Legenda lui Shelby, Omul mlaștinii” și „Dinastia Rațelor”. Episoadele speciale vor fi transmise pe 17 și 18 decembrie.

Miercuri, la 20:30, primul episod va prezenta „Crăciunul lui Shelby”, în care Shelby Stanga, Omul mlaștinii, își îmbracă hainele de Moș Crăciun și o recrutează pe verișoara Belinda în misiunea de a găsi cele mai bune artefacte drept cadouri pentru cei dragi. După ce sare, fără a sta pe gânduri, pe plugul său transformat în sanie adaptată pentru mlaștină, Shelby transportă comori precum un colier din dinți de aligator sau o bandană pentru cap din piele de șarpe. În plus, o surprinde pe vecina sa RJ de cinci ani cu o mini replică a unei corăbii de pirați. În timp ce Shelby se întoarce acasă, el descoperă motivul pentru care în acest sezon este răsplătit cu un cadou pe măsură.

Joi, la 20:00, episodul special din „Dinastia rațelor”, intitulat „Un Crăciun țărănesc”, îl va arăta pe Willie căruia i-a venit rândul să facă pe Moșul la biserica locală. Mai mult, anul acesta Unchiul Si vine și strică petrecerea, iar familia se strânge la casa lui Phil și a doamnei Kay pentru a celebra sărbătorile într-un mod cu adevărat țărănesc.

Mai multe informații despre episoade sunt disponibile pe site-ul official HISTORY.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Octombrie 2014, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 15.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *