metalshow

Media Galaxy sarbatoreste 20 de ani

de PlayStation prin lansarea in premiera a editiei aniversare PS4

La nivel mondial sunt disponibile doar 12.300 de unități, număr ce reprezintă data oficială de lansare a primei console PlayStation.

Media Galaxy lansează luni, 22 decembrie, ora 18.00, ediția limitată PS4 în magazinul Orhideea din București. Vor fi disponibile doar 13 unități la prețul oficial de 2219.9 lei cu TVA.

Pe 3 decembrie 1994, Sony Computer Entertainment a lansat prima consolă PlayStation. Aceasta a fost deosebit de apreciată pentru tehnologia inovatoare încorporată, precum capacitatea de a procesa în timp real grafica 3D high-resolution, dar şi pentru portofoliul impresionant de jocuri. De asemenea, PlayStation a revoluționat industria jocurilor video, devenind prima consolă adresată utilizatorului casnic care a depășit pragul de 100 de milioane de unităţi livrate la nivel global*1. Cu ocazia aniversării a 20 de ani, compania a prezentat la începutul lunii decembrie o ediție limitată a consolei PlayStation, fabricată în doar 12.300 de unități.

Pachetul special conţine, pe lângă consola aniversară PlayStation®4(PS4™), un controller wireless (DUALSHOCK®4), un PlayStation®Camera, un stand vertical și un headset mono, toate în culoarea „Original Gray”, inspirată de prima consolă PlayStation. Mai mult, fiecare consolă aniversară are o mică plăcuță în colțul de jos din dreapta, care indică numărul modelului de la 1 la 12.300. Acest marcaj îi va aminti norocosului posesor de unicitatea consolei sale PS4. Toate componentele, inclusiv standul vertical, sunt comercializate într-un ambalaj special: o cutie cu design simplu și elegant. Aceasta este învelită într-o husă albă și are imprimată pe centru sigla PlayStation 20th Anniversary.

Stocul fiind limitat, cele 13 console vor putea fi achiziționate doar în magazinul Media Galaxy Orhideea, prin tragere la sorți în timpul evenimentului de lansare. Regulamentul de participare poate fi consultat AICI.

*1
Conform statisticilor de pe 18 mai 2014. Cifră cumulată de Original PlayStation și PS one®.

Bucuresti, 15.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *