free download 78 travel guides written by experts

Entertainerii Razvan si Dani aduc primavara in noul numar al revistei EVENT BAZAR!

In martie-aprilie, revista Event Bazar, concept unic pe piata autohtona, ne aduce primavara in paginile sale.

Primavara vine intotdeauna cu o explozie de culoare, de bucurie, de soare si flori, de proiecte si de ganduri pozitive.

E anotimpul in care toti barbatii au flori in maini, iar la noi pe coperta, eleganti si simpatici, Razvan si Dani nu se lasa mai prejos. Armele lor de seductie sunt florile si zambetele poznase si mai ales, profesionalismul lor ca entertaineri.

Cristina Spatar Ionescu impreuna cu sotul, Alin Ionescu, ne dezvaluie din culisele botezului fiului lor Albert iar Manuela Fedorca a primit primavara cu prietenele, la un sushi party. La ea acasa!

Mihaela Nicola ne-a facut onoarea sa scrie pentru noi un articol despre spectacolul caritatii in Romania, iar organizatorul de evenimente Lucretia Ivan ne povesteste cum si-a gandit ziua de nastere. Desigur, altfel decat toata lumea…

Doamna Maria Grapini ne da o lectie inteligenta de marketing iar Event Café-ul nostru lunar, a trecut si de…gheata de peste iarna. La Centre Ville, la Ice Event!

Fundatia Blue Heron si-a premiat investitorii din educatia romaneasca, iar Pictas Advertising si Funky Business ne spun ce-i face unici pe piata agentiilor din Romania.

Am fost in fuga si pana in Austria, ca sa discutam cu secretarul general al Operei din Viena, doamna Eva Dintsis, ne-am “fardat” la Academia de Machiaj Giulia Nahmany din cadrul Targului Ghidul Miresei si am dat si o raita prin cluburile bucurestene dupa ce ne-am aruncat un ochi critic pe evenimentele de prin Facebook.

Am fost iar la Baneasa Shopping City, la Hard Rock Café si am asistat la deschiderea Hypobet. Si astea nu e tot ce-am facut pentru dumneavoastra in aceasta luna.

Am discutat si cu fotograful de eveniment, am vizionat si cateva locatii pentru petrecerea timpului liber cu Antrec, am fost la petreceri. Ati inteles deja ca am muncit, nu gluma!

Numarul din martie-aprilie al revistei Event Bazar, ca de obicei, nu promite, ci scrie!

Despre tot ceea ce ar putea fi interesant pentru organizatorii de evenimente si furnizorii lor.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *