free download 78 travel guides written by experts

De cate blonde este nevoie pentru a invinge un baietel?

Un puşti de 12 ani îşi dovedeşte inteligenţa la “Te pui cu blondele”

Ediţia de miercuri, 31 martie, a emisiunii „Te pui cu blondele”, de la Antena 1, aduce unul dintre cei mai pregătiţi şi mai puternici concurenţi în luptă cu armata blondă a lui Dan Negru. Este neînfricat, glumeţ, cu o cultură generală formidabilă, o ţinută impecabilă, este … un băieţel de 12 ani pe numele de Mihai Pavel.

Paştele aduce bucurii şi suprize multe la „Te pui cu blondele”. Fetele şi-au dat seama repede că Mihai Pavel este un adversar de temut, care stă puţin pe gânduri şi răspunde repede şi bine. Băiatul a impresionat echipa emisiunii şi prin felul lui foarte calculat de a fi. Provine dintr-o familie modestă, tatăl fiind lăcătuş, iar mama croitoreasă, motiv pentru care de-a lungul emisiunii Mihai a ştiut foarte bine ce urmăreşte: să le bată pe blonde şi să câştige cât mai mult. Întrebat înainte de finalul emisiunii ce ar face cu banii dacă ar câştiga, el a răspuns că vrea să îi folosească pentru educaţie şi că plănuieşte să îi pună de-o parte pentru a putea să meargă la facultate mai târziu.

Dan Negru se poate mândri că le-a adus fetelor de această dată un oponent puternic, dar faţă de care blondele nu s-au sfiit să fie acide. În final, lupta s-a dat în ringul culturii generale, unde Mihai i-a impresionat pe toţi cei din platou, lucru mare pentru un om mic de 12 ani.

Cine a plecat acasă cu banii în urma confruntării dintre Mihai Pavel şi blondele lui Dan Negru puteţi afla în mâine seară, 31 martie, la Antena 1. Emisiunea „Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru, poate fi urmărită în fiecare miercuri, începând cu 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *