free download 78 travel guides written by experts

Noi etape in instruirea personalului medical din spitale

RSC (Romanian Soft Company) a inceput implementarea proiectului “MEDAS – Instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in managementul si utilizarea noilor tehnologii”.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Competente pentru competitivitate”, Axa Prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, domeniul major de interventie 3.2 „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”. Proiectul se desfasoara pe o perioada de 36 de luni timp in care vor fi instruite 880 de persoane din sectorul medical.

Proiectul este implementat de RSC, in parteneriat cu SupEuropa (Franta), Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, Spitalul Judetean de Urgente Constanta, Spitalul Judetean de Urgente Targu-Jiu si Spitalul Clinic „Dr. Panait Sarbu” Bucuresti.

In luna martie au fost lansate procedurile de achizitie publica prin SEAP pentru echipamentele necesare desfasurarii proiectului MEDAS. Un alt pas important in desfasurarea proiectului il constituie demararea studiului privind nevoile de formare si organizare a resurselor umane din organizatiile de sanatate, care implica documentarea regionala, nationala si europeana. Pentru efectuarea studiului in Romania, va fi selectata o companie independenta de sondare si cercetare, iar in Franta acesta va fi realizat de catre partenerul transnational – SupEuropa.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *