metalshow

Ensight Management Consulting si EUROGROUP CONSULTING: un parteneriat ce deschide noi perspective

in consultanta de management, la nivel regional

Ensight Management Consulting, cea mai importantă companie românească de pe piața locală de consultanţă în management, s-a afiliat recent la Eurogroup Consulting, una dintre cele mai puternice rețele de consultanță din Europa. Evenimentul a fost marcat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat reprezentanți ai celor două organizații, din România și din Franța.

Eurogroup Consulting este o rețea independentă de consultanță, de origine europeană, ce deține 24 de birouri în 18 țări și are în prezent o echipă formată din 1200 de consultanți, ce abordează o gamă diversificată de probleme de afaceri pentru clienți, la nivel național și internațional.

“Sorgintea europeană constituie un aspect esențial, deoarece noi credem că experiența și cunoașterea reprezintă o necesitate, însă conexiunea cu factorul uman și, prin urmare, cu cultura, va face diferența în scopul mobilizării clienților noștri către rezultate reale și pe termen lung”, a declarat Yves Labat, General Delegate al Eurogroup Consulting.

Eurogroup Consulting oferă servicii de consultanță în multiple sectoare de activitate: bănci, finanțe, asigurări, industria farmaceutică, producție, retail și distribuție, energie și utilități, telecomunicații, administrație publică și servicii medicale.

“Am dezvoltat o expertiză în gestionarea diferențelor culturale. Singularitatea noastră constă în abordarea personalizată a fiecărui proiect, acordând o importanță deosebită diferențelor culturale. Echipele noastre sunt imediat operaționale, în scopul efectuării unor misiuni internaționale de consultanță. Pentru o abordare mai eficientă a proiectelor de consultanță din Europa Centrală și de Est, Eurogroup Consulting oferă servicii prin intermediul unui hub de birouri: București și Varșovia. Astfel, Ensight Management Consulting va participa din România la proiectele de consultanță desfășurate la nivel regional, pentru clienții din Ungaria, Rusia, Ucraina, Croația, Slovenia și Republica Moldova”, a adăugat Yves Labat.

Această afiliere deschide noi perspective pentru Ensight, la scară regională. “În plus față de acoperirea geografică, acest parteneriat cu Eurogroup Consulting ne oferă o platformă de cooperare profesionistă: acces la cercetare academică, prin intermediul Institutului Eurogroup, training și cursuri de specialitate pentru consultanți, schimb de experiență și know-how în multiple sectoare de activitate, competențe extinse, standarde ridicate de calitate pentru serviciile de consultanță oferite, proiecte internaționale”, a declarat Robert Maxim, Managing Partner în cadrul Ensight Management Consulting.

Ensight Management Consulting a devenit astfel prima companie românească afiliată unui grup internațional de consultanță în management. Ca urmare a acestei afilieri, Ensight oferă servicii și soluții extinse la nivel pan-european.

Bucuresti, 10.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *