free download 78 travel guides written by experts

Liberty Center te invita din nou la ceai

Primăvara asta la Liberty Center se degustă cele mai noi sortimente de ceai Lipton! Vă aşteptăm la fiecare sfârşit de săptămână la patinoarul The Champs să vă servim cu noua gama de ceai verde si alb Lipton, dacă daţi o tură pe gheaţă.

Clienţii magazinelor adidas Kids, Next Kids şi Miniblu se pot considera de asemenea norocoşi pentru că şi ei sunt invitaţi la ceai!

Lipton a lansat pe piaţa din România o inovaţie în gama de ceai verde şi ceai alb, în formatul unic pliculeţe piramidale. Inovaţia pe care brandul o propune este aceea de a oferi consumatorilor săi toate beneficiile ceaiului verde şi alb alături de un gust delicat, lipsit de tenta amăruie cu care aceste ceaiuri sunt asociate în mod obişnuit.

Prin urmare, la început de primăvară, Liberty Center vă invită să vă delectaţi papilele gustative cu noua gamă Lipton de ceai verde în variantele Green Tea Mandarin Orange (cu bucăţele de mandarină şi portocală) şi Green Tea Intense Mint (cu frunze de mentă) şi noua gamă de ceai alb în variantele: White Tea Raspberry (zmeură) şi White Tea Pomegranate (rodie).

Prezent în peste 150 de ţări din întreaga lume, brandul Lipton este liderul mondial al pieţei ceaiului şi deţine cele mai mari plantaţii de ceaiuri (în Kenya, Tanzania şi alte 30 de locaţii). Pentru cele mai bune ceaiuri se culeg manual doar mugurii şi primele două frunze din vârf. Frunzele din fiecare pliculeţ de ceai Lipton sunt alese cu grijă de pe plantaţiile de ceai şi prelucrate, în aşa fel încât să se păstreze calitatea şi prospeţimea aromei.

Ne vedem la ceai, în Liberty Center!

Bucuresti, 10.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *