free download 78 travel guides written by experts

Emisiunea “Vorbe Grele” cu Victor Ciutacu va fi difuzata la Antena 3

Incepând din aceasta toamna, in fiecare vineri de la ora 23:05, Victor Ciutacu va realiza emisiunea “Vorbe Grele", la Antena 3.

“Ma bucur ca ma alatur, de data asta si cu acte, echipei unde cred ca mi-am castigat locul. Proiectul jurnalistic si uman "Vorbe grele" este – si nu spun cuvinte mari – partea cea mai luminoasa a evolutiei mele profesionale, iar faptul ca emisiunea se muta pe Antena 3 este unul dintre putinele mele motive de fericire de care am avut parte in ultima perioada. E normal sa vrei sa evoluezi, e firesc sa vrei sa arati ce poti in cel mai performant mediu posibil. Imi place fotbalul si, facand o analogie, cred ca am promovat din Europa League in Champions League. Antena 2, demers jurnalistic la a carui constructie am participat inca din stadiul de proiect scris pe hartie, mi-a oferit, trei sezoane si jumatate si in timpul a peste 500 de editii, posibilitatea de a evolua si linistea necesara impunerii unui brand pe piata media. Lucruri pentru care vreau sa fac o reverenta publica.”, a declarat Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii.

”Vorbe Grele” nu are structura unui talk- show obisnuit, emisiunea nu se desfasoare pe tiparul intrebari-raspunsuri, si asta deoarece Victor Ciutacu este un jurnalist dezinvolt, direct, care isi expune propriile opinii, le argumenteaza si participa activ la dezbatere, nemenajandu-si invitatii.

Emisiunea va aborda subiecte variate si va avea invitati din toate zonele de interes pentru societatea romaneasca, intr-o discutie libera, din care telespectatorii isi vor trage singuri concluziile.

Bucuresti, 31.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *