free download 78 travel guides written by experts

ELSA Bucuresti si bpv GRIGORESCU lanseaza Seminariile de Dreptul Concurentei

ELSA Bucureşti în parteneriat cu bpv GRIGORESCU anunţă începerea seriei de seminarii dedicate dreptului concurenţei.

Cele opt întâlniri se vor desfăşura pe parcursul lunilor martie şi aprilie 2011 şi au ca scop studierea noţiunilor specifice legislaţiei concurenţei de la nivel comunitar împreună cu studenţi din anii trei şi patru ai Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, gazda acestor evenimente.

Seminariile vor fi susţinute de către Cătălin Grigorescu, avocat specializat în dreptul concurenţei: „Parteneriatul cu ELSA pentru acest proiect îmi oferă ocazia să împărtăşesc studiile aprofundate şi experienţa acumulată în practică. Este o onoare faptul că această serie de prelegeri este găzduită de Facultatea pe care am absolvit-o”.

Cătălin Grigorescu este avocat coordonator al societăţii bpv GRIGORESCU. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi un program de Master în dreptul european al concurenţei la Universitatea din Bremen, Germania. Este un membru activ al echipei departamentale regionale de drept european şi dreptul concurenţei din cadrul alianţei bpv LEGAL. Cătălin este menţionat ca avocat recomandat în România pe dreptul concurenţei de către prestigioase publicaţii internaţionale independente cum ar fi PLC Which Lawyer şi Chambers&Partners.

European Law Students’ Association (ELSA) este cea mai mare asociaţie a studenţilor la drept şi a tinerilor jurişti din Europa, prezentă în aproape 200 de centre universitare. ELSA Bucureşti este cel mai mare grup local din ţară, numărând peste 120 de membri activi, având un portofoliu impresionant de evenimente organizate atât la nivel local, cât şi naţional şi internaţional. Asociaţia îşi propune să ofere tinerilor studenţi la drept şansa unei pregătiri temeinice şi profesioniste în diferite ramuri ale domeniului juridic, prin organizarea de concursuri, de procese simulate, conferinţe locale, naţionale şi internaţionale pe teme juridice şi perspective în diferite domenii, programe de practică şi scoli de vară.

bpv GRIGORESCU este o societate românească de avocaţi care oferă servicii de consultanţă juridică şi reprezentare în domeniile de dreptul concurenţei, drept bancar şi financiar, drept societar şi comercial, litigii şi arbitraj, dreptul muncii şi pensii, energie, mediu şi autorizaţii, drept european, fuziuni şi achiziţii, achiziţii publice şi concesiuni, drept imobiliar şi al construcţiilor, drept fiscal. bpv GRIGORESCU este membru fondator al bpv LEGAL, o alianţă de societăţi independente de avocatură în domeniul comercial, reprezentată în Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Praga şi Viena, care oferă servicii de consultanţă juridică multijurisdicţională în Centrul şi Estul Europei.

Bucuresti, 23.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *