free download 78 travel guides written by experts

elefant.ro – primul magazin online care deschide puncte de livrare in stațiile de metrou

Începând de astãzi, 11 noiembrie 2015, magazinul online elefant.ro este primul din România care deschide de puncte de livrare în stațiile de metrou din București. Astfel, clientele pot face comenzi direct în site și le pot ridica în orice moment din stațiile Universitate, Petrache Poenaru, Grozãvești, Unirii 1 și Unirii 2.

“Continuãm sã ne apropiem cât mai mult de clientele noastre și sã simplificãm procesul de comandã online. Acum, oricine își poate comanda cartea, ceasul sau parfumul preferat în pauza de masã și îl poate ridica atunci când pleacã de la birou, de exemplu. Vrem sã oferim experiențe de cumpãrãturi complete, care sã nu interfereze deloc cu activitãțile clientelor și sã se integreze cât mai natural în programul lor zilnic.” spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

În afara accesibilitãții, un alt beneficiu important al punctelor de livrare este transportul gratuit indiferent de valoarea comenzilor fãcute. Astfel, clientele elefant.ro pot opta pentru o gamã largã de produse disponibile imediat. Cele mai populare categorii din ultimele 12 luni au fost ceasurile, parfumurile și, desigur, cãrțile, categoria cu care elefant.ro s-a lansat în urmã cu cinci ani.

Bucuresti, 11.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *