metalshow

Electroalfa, Sponsor Principal al expozitiei IEAS 2007

De-a lungul timpului, compania Electroalfa a desfasurat numerose actiuni de promovare prin targuri si expozitii nationale si internationale, campanii media in presa de specialitate si cea de business.
 
Incepand cu anul 1994, timp de 11 ani, neintrerupt, am participat la “Targul Tehnic International Bucuresti”. Planurile noastre de promovare au cuprins si participarea la Expozitiile nationale de constructii si instalatii CAMEX. Echipa Electroalfa si-a prezentat realizarile, la nivel european, fiind prezenti la HANOVRA, unde in fiecare an se desfasoara una dintre cele mai mari si reprezentative expozitii tehnice din lume. Treptat, piata targurilor si expozitiilor din Romania se specializeaza si se trece de la manifestari generaliste la cele de profil, fapt ce permite o crestere a eficientei participarii la un astfel de eveniment, printr-un target-ing mai bun al publicului tinta. Astfel, din anul 2006 expozitia “International Electric and Automation Show” a intrat si in calendarul Electroalfa. Succesul inregistrat de aceasta manifestare de profil, chiar de la prima editie, a fost factorul determinat in luarea deciziei de a participa la editia din acest an cu statutul de Sponsor Principal. Suntem sustinatorii actiunilor de prezentare, contact si relationare. Sunt excelente ocazii de a comunica cu partenerii si colaboratorii din bransa, cu scopul de a sustine relatiile.

In fiecare an ne-am bucurat de prezenta unui public numeros si real interesat, fapt ce ne-a intarit convingerea ca relatiile cu colaboratorii nostri sunt caracterizate de stabilitate, soliditate si profesionalism.

Convinsi fiind ca participarea noastra la aceasta expozitie este de interes pentru dumneavoastra, va asteptam sa ne vizitati standul expozitional din Sala Take Ionescu.

Va puteti inregistra la expozitie prin invitatia din web site-ul www.ieas.ro.

Bucuresti, 29.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *