Baby Boom Show Virtual

MOBILA – un nou inceput

Revista Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România are un nou design şi un conţinut mai bogat

Revista „Mobila” s-a înnoit! Un nou design, o nouă structură de rubrici şi o echipă înnoită încearcă să dea o nouă viaţă unei publicaţii care are deja o istorie. Cu un brand consolidat de trecerea timpului şi numele unor personalităţi marcante ale industriei care au sprijinit deschis sau au scris articole în paginile ei în decursul celor 43 de ani de existenţă, „Mobila” doreşte în prezent să se reafirme ca portavoce a specialiştilor din industria mobilei şi a Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România. Ce va oferi în plus revista?! Multe. În primul rând o mai bună organizare a conţinutului, o mai judicioasă proporţionare a diverselor categorii de subiecte şi o mai largă varietate a acestora. Am vrea să găsiţi aici lucruri pe care nu le găsiţi în alte părţi!

Plusul nu va fi doar cantitativ – revista urmează să îşi crească numărul de pagini şi tirajul şi să apară cu o mai mare frecvenţă -, ci şi calitativ; jurnalişti specializaţi vor aduce în atenţia publicului profesionist teme de actualitate care frământă sectorul: de la design, protecţia mediului înconjurător, mediul economic românesc şi mondial sau cel legislativ, până la tehnologii şi materiale noi cu aplicaţie în industria mobilei.
APMR oferă prin această relansare un ajutor eficient tuturor profesioniştilor din industria mobilei, contribuind, totodată, la recunoaşterea numelui „Mobila” ca partener media de încredere al tuturor firmelor din industria de profil.

Bucuresti, 29.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *