free download 78 travel guides written by experts

Ela Craciun iti recomanda patru alimente care iti taie pofta de dulce

Pentru că se apropie sărbătorile, iar tentaţia dulciurilor va fi foarte mare, Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, îţi vine în ajutor cu patru alimente care te pot ajuta în lupta cu prăjiturile, cozonacul, plăcintele, ciocolata şi aşa mai departe.

Chiar dacă nu mănânci foarte mult, există tendinţa de a gusta din toate, însă şi această ciuguleală poate aduce kilograme în plus şi poate crea un disconfort abdominal, spune Ela într-o postare pe blogul personal.

Mai jos, cele patru alimente care taie pofta de dulce:

Ovăzul – potrivit pentru micul dejun, dă senzaţia de saţietate şi ţine de foame. Protejează sistemul cardiovascular.

Perele – absorb foarte multă apă, ajută digestia, scad colesterolul și reglează absorbția zahărului.

Varza de Bruxelles – este bogată în fibre și te ţine sătul câteva ore bune. Ajută la detoxifierea organismului și este anti-cancerigenă.

Portocalele – o sursă de vitamina C, A, B. Iar stratul alb de sub coajă nu trebuie aruncat, este bogat în pectină (ajută la scăderea colesterolului) şi vitamina C.

Ela Crăciun prezintă „Numai de bine”, difuzată duminică dimineaţa, de la ora 9:30, şi de luni până vineri, după ora 8:30, la Antena 3, emisiunea care oferă telespectatorilor informaţii utile, interesante şi uşor de pus în practică pentru o viaţă sănătoasă, frumoasă şi echilibrată. Împărţită în patru rubrici – Sănătate, Bun gust, Sport şi Frumuseţe –, cea mai tonică producţie Antena 3 propune alternative atractive la obiceiurile nesănătoase, încercând în acelaşi timp să răspundă tuturor întrebărilor într-o manieră relaxată. Cele patru rubrici sunt realizate de Ela Crăciun (Sănătate), Maria Linda (Sport), Olivia Păunescu (Frumuseţe) şi Anca Lungu (Bun Gust).

Bucuresti, 15.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *