free download 78 travel guides written by experts

EKODOOM, in cadrul proiectului Euroiudaica

desfasurat in Programul Sibiu 2007
Compania de dans The Kibbutz Contemporary Dance

Miercuri, 27 iunie 2007 , ora 20.00, Teatrul National Radu Stanca

Compania de Dans Contemporan Kibbutz (KCDC) se identifica cu opera Directorului Artistic Rami Be’er. Creatiile lui Be’er au aduc companiei faima internationala,avand spectacole in teatrele din intreaga lume. Opera sa este cunoscuta pentru faptul ca trezeste interesul si curiozitatea spectatorilor, atat din Israel cat si in strainatate, ca urmare compania inregistrand o crestere a cererii de spectacole pe scenele din intreaga lume.

Rami Be’er a creat specatcolul de dans Ekodoom dupa ce a fost invitat la festivalul Israelului. Be’er a pus bazele unui show festiv care poarta toate amprentele marcii KCDC si care impleteste cu maiestrie dueturi, triouri si formatii mari.

Compania s-a intrecut pe sine in acest show si lucreaza in echipa,urmarind cu delicatete viziunea lui Be’er.

Asa cum o sugereaza numele, Ekodoom trateaza probleme globale curente si sumbrul viitor in ceea ce priveste societatea care ignora responsabilitatile morale catre umanitate si mediul inconjurator. Probleme grave impletite cu explozii nostalgice de comemorari ale “vremurilor bune”  ii ofera lui Be’er numeroase ocazii de a creea momente intime umane in mijlocul viziunii apocaliptice.

Colaborarea cu muzicianul Alex Claude si cu impresionantul designer de moda Maor Tzabar au contribuit de asemenea la impactul pe care productia il va avea asupra publicului. Propriul design al lui Be’er pentru décor va lasa in urma multe imagini vizuale pentru spectatori si le va retine atentia pentru un timp indelungat.

Bucuresti, 26.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *