Dell lanseaza notebook-ul ultra-usor si ultra-mobil

Noul Latitude™ D430 este dotat cu cele mai noi soluţii de conectivitate şi gestionare, devenind astfel instrumentul ideal de afaceri pentru cei care lucrează constant în mediul mobil

Dell a anunţat astăzi lansarea notebook-ului Latitude D430, aducând utilizatorilor din zona EMEA experienţa mobilă supremă. Beneficiind de un design extrem de elegant şi subţire, Latitude D430 se adresează profesioniştilor aflaţi în permanentă mişcare, care apreciază dimensiunea şi greutatea redusă a sistemului, funcţiile avansate pentru conectivitate şi autonomia crescută.  

„În prezent, companiile necesită notebook-uri pentru afaceri care să îndeplinească standarde tehnologice specifice pentru o gestionare facilă şi pentru reducerea costurilor. În acelaşi timp, utilizatorii individuali îşi doresc un sistem care să fie atât funcţional, cât şi uşor de utilizat,” a declarat Eric Greffier, Director of Client Products, Dell EMEA.

„Latitude D430 aduce un plus de beneficii prin intermediul dimensiunilor şi greutăţii sale reduse, precum şi prin cele mai recente funcţii pentru productivitate, care le permit profesioniştilor „mobili” să îşi desfăşoare activitatea oriunde s-ar afla.”

Având o greutate de pornire de 1,35kg1 şi autonomie mai mare de 4,5 ore2, Latitude D430 oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege între un procesor single sau dual-core Intel® Xeon® ULV. Notebook-ul integrează gama Dell de soluţii avansate de docking şi de extindere pentru a oferi flexibilitate şi capabilităţi multiple în cadrul muncii de birou. De asemenea, noul sistem este compatibil cu interfaţa grafică Microsoft® Windows Vista AeroTM, care oferă experienţe vizuale superioare, precum efecte de translucenţă, perspective 3D, texturi bogate, mixuri cromatice avansate şi animaţii – toate intensificate de către monitorul de înaltă performanţă WXGA de 12,1.

Design, Conectivitate, Securitate şi Disponibilitate
La baza sistemului Latitude D430 se află patru elemente cheie care răspund cerinţelor utilizatorilor pentru securitate, disponibilitate şi gestionare facilă.
·    Design inovator – oferă utilizatorilor opţiuni avansate de personalizare a sistemului pentru a corespunde cu bugetul individual şi cu necesităţile specifice de-a lungului întregului ciclu de viaţă al produsului. Aceste opţiuni includ serviciile Dell de implementare directă, care simplifică gestionarea imaginii de sistem
·    Funcţii wireless HiperConnectTM – le permit utilizatorilor să lucreze de aproape oriunde, datorită conectivităţii wireless integrate 802.11n3. Switch-ul Dell WiFi Catcher TM Utility integrat permite utilizatorilor să localizeze rapid o reţea, chiar şi atunci când notebook-ul este închis.
·    Soluţii Smart Security –includ cititoare integrate de cartele inteligente şi de date biometrice, tehnologia TPM 1.2 şi hard drive-uri criptate complet (criptarea completă neafectând în nici un fel performanţa sistemului)
·    Calitate conformă standardului RoadReady™ – carcasă din aliaj de magneziu şi protecţie permanentă a hard drive-ului cu Strike Zone™, caracteristici verificate prin 13.000 de ore de testare riguroasă, care garantează durabilitatea sistemului
Conformitate cu standardul Energy Smart 4.0

Dell îşi extinde portofoliul Energy Smart™, oferind conformitate cu specificaţia Energy Star 4.0 pe anumite configuraţii ale sistemului Latitude D4304. Această specificaţie, elaborată de Agenţia pentru Protecţia Mediului (S.U.A.), impune un control mult mai strict asupra cantităţii de energie consumată de sistemele desktop şi notebook.

Valorificarea experienţei de deţinere
Dell şi-a asumat obiectivul de a simplifica infrastructurile IT ale clienţilor săi, astfel încât aceştia să îşi poată utiliza resursele pentru dezvoltarea propriu-zisă a afacerii. Noul notebook Latitude D430 se subsumează acestui obiectiv, oferind instalare şi gestionare uşoară, cu servicii de implementare specifice. În plus, utilizatorii beneficiază de compatibilitate/interşanjabilitate a componentelor la nivelul a patru generaţii ale gamei Latitude, precum şi de capabilităţi Dell Client Manager de administrare de la distanţă.

Preţuri şi disponibilitate
Notebook-ul Latitude D430 este disponibil începând de astăzi la preţul de 1079 Euro, fără TVA şi taxe de livrare.

Bucuresti, 26.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *