free download 78 travel guides written by experts

MP4 player ultra-slim Kinetix

Tornado Sistems lansează MP4 playerul Kinetix, un dispozitiv ce îmbină în mod ingenios funcţiile încorporate cu design-ul ultra-slim.

Având doar 7mm o grosime, modelul de culoare neagră se evidenţiază prin eleganţă şi rafinament şi reprezintă accesoriul ideal pentru consumatorii care apreciază atât tehnologia cât şi design-ul modern, cu finisări de cea mai bună calitate. Potrivit oricărei ţinute, MP4 playerul Kinetix încântă prin aspectul său stilat, accesibilitatea şi manevrabilitatea meniului, dispozitivul oferind posibilitatea de navigare prin touchpad. Acum poţi asculta muzica sau postul de radio preferat, poţi vizualiza clipurile sau lua cu tine fotografiile favorite, pentru că acest MP4 player te poate însoţi oriunde cu stil.
Ecranul color de 1.7 inch, cu aspect de oglindă permite vizualizarea listelor de melodii, care pot fi selectate în funcţie de artist, album sau gen. De asemenea, fiecare meniu este indicat printr-un icon dedicat, ceea ce îl face foarte comod şi uşor de utilizat. Player-ul are funcţii de redare a fişierelor audio şi video digitale la o calitate foarte bună, suportă format audio (MP3/WMA), sortare ID3, format video (MTV ) şi afişare fotografii (JPEG, BMP). În plus, îţi poţi înregistra muzica favorită direct de la radio, pentru că playerul are Tuner FM integrat cu posibilitate de înregistrare sau poţi vizualiza fişiere de tip text folosind funcţia E-book (carte electronică), iar dacă vrei să-ţi înregistrezi prietenii îl poţi folosi ca reportofon.

Modelul are o memorie de 2 GB şi poate stoca până la 120 de melodii, în format MP3 şi 240 de melodii în format WMA, oferind o autonomie de funcţionare de până la de 8 ore de muzică (16 ore pentru formatul WMA). Totodată, fişierele sunt uşor transferabile datorită adaptorului USB-2.0.

MP4 playerul Kinetix este livrat într-un pachet ce conţine CD instalare, software pentru conversia fişierelor video, cablu USB, căşti, transformator 220 V şi este disponibil în reţeaua de parteneri Tornado la un preţ de 231RON cu TVA.

Caracteristici:
Memorie 2GB încorporată
Display TFT LCD color cu diagonală de 1.7”
Player fişiere Muzică, Video, Fotografii, Text
Player fişiere Muzică direct din magazinele Online
FM Radio şi FM Recorder integrat
Simplu de folosit cu ajutorul functiilor Plug-and-Play
Microfon integrat pentru "Digital Voice Recording"
Sincronizarea datelor ID3 şi LRC cu afişare pe display
Încărcare prin USB 2.0
Baterie încorporată reîncărcabilă Lithium-ion

Poze gasiţi la //www.tornado.ro/Download_poze/KINETIX/mp4/

Bucuresti, 26.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *