bucharest tech week 2021

EFT Romania va furniza energie pentru Holcim in 2010

Filiala din Romania a traderului regional de energie EFT Group va furniza producatorului de ciment Holcim Srl. electricitate in 2010. EFT Romania Srl. anunta semnarea unui contract pentru furnizarea a 300.000 MWh catre fabricile Holcim din Campulung, Alesd si Turda, contract incheiat in urma castigarii primei licitatii anuale organizate de Holcim pentru procurarea de electricitate.

“Suntem incantati sa fim in situatia de a furniza energie unui client de talia lui Holcim. Acesta este primul nostru contract important pe piata interna din Romania. Faptul ca la licitatie am prezentat cea mai competitiva oferta se datoreaza muncii intense si  excelentei analize de piata realizate de echipa noastra din Romania. Vom continua sa actionam conform planurilor pe care le-am facut si speram ca in lunile viitoare sa ne extindem baza de clienti din Romania”, a declarat David Surtees, directorul de marketing al grupului EFT.

Conform Holcim, crieteriile pentru selectia finala s-au concentrat pe experienta furnizorului, pe creditul de care se bucura, precum si pe pretul oferit pentru electricitate, pe flexibilitatea in acceptarea diferentelor dintre consumul real si cel estimat, si pe alti factori economici.

EFT Group este principalul furnizor de energie din Europa de sud-est. Compania furnizeaza energie catre peste 200 de clienti din 19 tari. Printre acestia se numara companii de electricitate, operatori de sistem si clienti industriali din domeniile metalurgiei, auto, chimiei si constructiilor.

Bucuresti, 02.12.2009

{mosloadposition user9 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *