metalshow

Edulier si Himalaya Wellnes – Lansare de carte cu mesaj educativ

si caritabil, azi la Biblioteca Metropolitana

Cumperi o cărticică, faci 2 fapte bune!

Astăzi, in cadrul deosebit al sălii Auditorium a Bibliotecii Metropolitane, s-a lansat volumul 2- intitulat O mână de ajutor al cărții pentru copii Himy elefănțelul și secretul plantelor. Evenimentul s-a dorit senzorial, fiind o provocare la nivel olfactiv si gustativ, plantele, fructele, fiind nelipsite.

Asociaţia Edulier și Himalaya Wellness a lansat astăzi cartea de colorat "Himy elefănțelul și secretul plantelor" pentru susținerea educaţiei copiilor din familiile defavorizate din judeţul Ilfov.

Cartea își propune, în primul rând, să educe copiii cu privire la puterea vindecătoare a plantelor, iar în al doilea rând, prin strângerea de fonduri în urma vânzării, să susțină continuarea școlii celor 460 de copii din familiile defavorizate ce se află în asistarea Asociației Edulier.

De mai bine de 85 ani, Himalaya Wellness cercetează şi cultivă cele mai deosebite plante din India, pe care le transformă în produse ce îmbunătăţesc sănătatea, starea de bine şi calitatea vieţii. Și astfel, sănătoși, să ne bucurăm din plin de experienţele din fiecare zi.

Cartea de colorat a pornit de la ideea că doar păstrându-ne spiritul curiozității viu și activ, putem descoperi soluții ce ne pot ajuta pe noi, pe cei din jurul nostru, întreaga planetă.

Ne dorim ca fiecare copil să devină un "Himy", un elefănțel curios și foarte îndrăgostit de natură și plante, și fiecare copil să aibă șansa de a învăța și de a beneficia de educație corespunzătoare. De aceea, cu mult drag, dedicăm acest număr, care nu întâmplător are ca temă "o mână de ajutor oferită celor dragi", copiilor asistați de Edulier. Vă invităm să îl însoţiţi pe Himy în călătoria lui de cunoaştere a plantelor şi să susțineți frumoasa colaborare între Himalaya și Edulier! a declarat Ioana Cebuc, Reprezentantul Himalaya Wellness.

Chiar dacă educaţia este nepreţuită, îi invităm pe toţi cei care vor să se implice să ne susţină să strângem fondurile necesare susținerii copiilor în școală, cumpărând cartea de pe site-ul //www.edulier.ro/ajuta-si-tu/. Țin să mulțumesc în mod special reprezentanților companiei Prisum (Himalaya Wellness) pentru susținerea acestui proiect, compania fiind alături de Edulier și in campania #inapoilascoala. Cred că numai impreună, companii și organizații non-profit, putem contura un viitor mai bun copiilor din comunitățile defavorizate, a spus Cristiana Ionescu, Director al Asociaţiei Edulier.

Bucuresti, 03.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *