Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Editura BRANDBUILDERS sarbatoreste 5 ani de existenta

Cele mai bune carti de business
le gasesti la Brandbuilders

-de 5 ani in slujba oamenilor de afaceri-

Editura BRANDBUILDERS sarbatoreste 5 ani de existenta.
5 ani in care am fost si am ramas singura editura din Romania specializata exclusiv in carte de afaceri.

Ne place sa credem ca suntem formatori in domenii precum marketingul, publicitatea, vanzarile si relatiile publice. Marturie stau raspunsurile favorabile primite la aparitia fiecarui titlu nou pe care il scoatem pe piata. Ne bucura faptul ca atat marile companii cat si micii producatori au inteles importanta pe care cartile Brandbuilders o au in reusita afacerii lor.

Managerii si directorii de marketing achizitioneaza titlurile Brandbuilders pentru instruirea personalului din departamentele de marketing si a fortei de vanzari. Kotler despre marketing, Trout despre strategie si Biblia Vanzarilor sunt bestseller-uri comandate masiv de managementul multor companii cunoscute.

Am adus in Romania unii dintre cei mai valorosi autori de carti de advertising si branding din lume: David Aaker, Al Ries, Jon Steel, Jim Aitchison. Multi oameni din agentii ne-au spus ca au reusit sa aprofundeze concepte-cheie precum pozitionare, diferentiere, focusare sau capital de brand si, mai departe, sa fie mai aproape de intelegerea business-ului clientilor lor.

Studenti la marketing si comunicare ne-au spus ca le-a fost mult mai usor sa inteleaga teoria arida din cursurile universitare, citind studiile de caz din cartile Brandbuilders.

Tuturor le transmitem ca politica noastra editoriala pastreaza aceeasi directie: cele mai citite carti, cei mai reputati autori si… cititori pe masura!

Multumim anticipat tuturor celor din mass-media care ne vor fi alaturi la aniversarea Brandbuilders, scriind despre cartile noastre si in viitor.

“La Brandbuilders am avut sansa de a lucra la un alt nivel de competenta. Sper ca lucrarile noastre sa fie considerate in continuare instrumente indispensabile de lucru de catre toti profesionistii din domeniu si sa oferim si pe viitor aceeasi calitate cu care ne-am obisnuit publicul cititor.”

Dorina Oprea
Redactor-Sef
Brandbuilders

„De 5 ani de zile Brandbuilders ofera un suport constant oamenilor de afaceri din Romania aducand prin intermediul cartilor sale informatiile si experientele cele mai relevante pentru un business pe termen lung.

Aprecierile care vin din partea comunitatii de afaceri ne bucura si ne sprijina in dorinta noastra de a fi editura numarul 1 in carte de business din Romania. Speram ca eforturile noastre sa vina in intampinarea nevoilor cititorilor nostri cu cele mai bune solutii pentru problemele cu care acestia se confrunta .”

Gabriela Ciucurovschi
Director General
Brandbuilders

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *