Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mos Craciun iti scrie si ajuti copiii!

SOS Satele Copiilor România –  organizatia non-guvernamentala ce ocroteste anual peste 12.000 de copii ce provin din familii dezorganizate si www.MosCraciunItiscrie.ro lanseaza in aceasta luna o campanie ce are o componenta de responsabilitate sociala. Campania vizeaza să atragă in aceasta acţiune persoanele care, dorind sa faca o bucurie propriei familii, simt că  pot fi alături de copiii in dificultate! Sub motto-ul  “O lume magica ti se dezvaluie! Acum Mos Craciun Iti Scrie! “, www.MosCraciunItiScrie.ro a hotarat sa doneze cate 1 leu pentru fiecare scrisoare comandata lui Mos Craciun!

Poti ajuta si tu cei 225 de copii fara parinti, copii ocrotiti de SOS Satele Copiilor România, si care locuiesc in case familiale din Satele SOS aflate în Bucureşti, Cisnădie (Sibiu) sau Hemeiuş (Bacău), comandand scrisori pe site-ul www.MosCraciunItiScrie.ro.

Nu conteaza varsta! Mos Craciun scrie si trimite scrisori personalizate atat copiilor, cat si adultilor cu suflet de copil din Romania. Mosul a pregatit 3 variante de design si a conceput mai multe variante de text: 3 pentru copii, 1 pentru picii care sarbatoresc primul lor Craciun, 2 pentru adulti. Variantele de text pot fi personalizate pe baza informatiilor oferite in formularul de comanda: prenume, oras, cadou, realizarile persoanei.

Imagineaza-ti urmatoarea scena: e saptamana dinaintea Craciunului si soseste o scrisoare pentru copilul tau.
Imagineaza-ti chipul sau in timp ce deschide scrisoarea personalizata, semnata de Mos Craciun!
Intra pe www.MosCraciunItiScrie.ro, comanda cat mai repede (cel tarziu pana pe 15 decembrie), fa-ti fericita familia, dar si pe copiii fara parinti!

Bucuresti, 5.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *