free download 78 travel guides written by experts

Editura BENEFICA, editura specializata in carte de sanatate, anunta

Editura BENEFICA, editura specializata in carte de sanatate, anunta
lansarea cărţii “SLIM – Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi”,
scrisă de cunoscuta realizatoare TV CARMEN BRUMĂ. Imaginea lui Carmen Brumă în peisajul mediatic românesc este asociată cu mişcarea şi alimentaţia sănătoasă. Cu greu ar putea cineva să îşi închipuie că autoarea nu a avut dintotdeauna forma fizică exemplară de acum. Publicul poate vedea în premieră în carte o poză cu Carmen Brumă la 86 de kilograme.
Trecând prin multe experienţe de a slăbi fără rezultate şi care îi puteau afecta sănătatea, autoarea oferă în această carte soluţiile de succes prin care ea a ajuns la silueta de invidiat pe care o afişează astăzi. Cititorul va afla tot ceea ce trebuie să ştie despre nutriţie sănătoasă şi, cu ajutorul exerciţiilor fizice ilustrate chiar de autoare în carte, îşi va face propriul program de mişcare zilnică.

Cartea SLIM scrisă de Carmen Brumă nu este numai o lecţie de nutriţie sau una de fitness, ci un întreg CONCEPT DE VIAŢĂ.

Vă invităm la lansarea cărţii SLIM sambătă, 22 noiembrie 2008, ora 12.00, la Târgul de Carte GAUDEAMUS (Complexul Expoziţional “Romexpo”, Pavilionul Central, ultimul nivel, standul 384 – spaţiul rezervat lansărilor de carte). Invitaţi speciali la această lansare sunt Mariana Bitang, Octavian Bellu, Ilie Năstase şi jurnalistul Emilian Isăilă.

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *