free download 78 travel guides written by experts

Anul acesta, Vienna Boys Choir vor petrece

sarbatorile de iarna in Romania!!

In anul 1498 imparatul Maximilian I si-a dorit un cor vocal care sa acompanieze slujbele in biserica. Acel cor s-a numit Vienna Boys’ Choir si a cunoscut un succes impresionant in cei 510 de activitate, ajungand acum sa fie divizat in 4 coruri diferite de cate 20-25 de membri fiecare, ce performeaza in peste 300 de concerte pe an. Tinerii petrec in fiecare an 11 saptamani in turnee, fiecare dintre membri cantand in aproximativ 80 de concerte. In fiecare locatie publicul ii asteapta cu drag, fiind binecunoscut faptul ca un concert al Vienna Boys Choir trezeste in sufletele tuturor sentimente memorabile datorita vocilor angelice si interpretarii de exceptie.
   
Programul saptamanal al copiilor este  intens, acestia avand  20 ore de practica pe saptamana, dar si ore suplimentare de antrenament vocal individual.
   
Cea mai mare parte a anului, baietii locuiesc la Palais Augarten, pastrand legatura cu parintii lor prin intermediul e-mail-urilor si faxului. Dedicatia si implicarea in acest cor merge intr-atat incat baietii ajung sa petreaca alaturi de familiile lor nu mai mult 5 saptamani pe an in timpul verii.
   
Nici in 2008, tinerii membri ai celebrului cor nu vor petrece sarbatorile de iarna in sanul familiei ci,   vor concerta pentru prima data in Romania, cu prilejul celor mai frumoase sarbatori de iarna.    Astfel,  de Sf. Nicolae (6 decembrie), Vienna Boys Choir va concerta pe scena Salii Palatului , interpetand operele favorite pentru cor, scurte lucrari si opere clasice, oferind publicului un show al talentului ca muzicieni, actori, comedieni, si chiar instrumentisti.Viena Boys’ Choir combina intr-un  mod unic muzica si dansul, cu poezia, teatrul si artele vizuale.
“Craciun  Vienez” este un eveniment special, ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, si reprezinta cadoul ideal pentru parintii sau bunicii care traiesc cu nostalgia celor mai frumosi ani ai copilariei.

Biletele pentru acest spectacol, s-au pus in vanzare si se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et. 2, sau pot fi rezervate online pe site-ul www.vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat.III – 60 RON, Cat. II – 80 RON, Cat. III – 150 RON si VIP – 200 RON.

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *