free download 78 travel guides written by experts

EDITOR’S CHOICE PENTRU JUNIPER NETWORKS

CELE MAI PERFORMANTE PLATFORME DE ACCELERARE A APLICATIILOR

DATACOM: In urma studiului realizat de Network Computing asupra tehnologiilor Wide Area File Services (WAFS), Juniper Networks a primit distinctia Editor’s Choice pentru WXCTM, platformele de accelerare a aplicatiilor WAN (wide-area network). Platformele premiate WXC 500 si WXC 250 includ un set de caracteristici comprehensive pentru optimizarea capacitatii WAN, pentru accelerarea aplicatiilor transferate intre sediul central si filialele distribuite geografic, pentru minimizarea timpului de raspuns si reducerea consumului latimii de banda.

"Testele efectuate au demonstrat eficienta superioara a tehnologiei WXC oferite de Juniper Networks si au clasat-o pe primul loc" declara Don MacVittie in analiza Network Computing. "Capabilitatile extinse de raportare, fiabilitatea si usurinta in exploatare reprezinta avantajele competitive care plaseaza platformele WXC inaintea tuturor tehnologiilor din categoria din care fac parte. "In timpul testelor, echipamentele au atins rate de accelerare de 15 ori mai mari decat baza de pornire, timpul necesar pentru transferul fisierelor intre accesul datelor “warm cache” si “cold uncached” fiind senzational – de 11 ori mai mic decat cel standard, pentru un fisier TIFF de 1GB."

Platformele de accelerare a aplicatiilor WXTM si WXCTM oferite de Juniper Networks se remarca prin raportul foarte avantajos cost – eficienta. Bazate pe un framework unic WX™ care integreaza toate elementele necesare pentru optimizarea performantei aplicatiilor in WAN, tehnologiile WX™ si WXC™ maximizeaza profitul investitiilor WAN si imbunatatesc semnificativ timpul de raspuns al aplicatiilor. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: www.juniper.net/products/appaccel/wan/.

"Suntem deosebit de onorati de premiul Editor’s Choice primit din partea Network Computing’s," declara Michael Banic, Product Manager in cadrul Juniper Networks. "Acest premiu ne pozitioneaza inca o data ca lider in optimizarea WAN si in livrarea de servicii Wide Area File, inclusiv in accelerarea protocoalelor TCP si CIFS. Acest premiu atesta, de asemenea si valoarea de compresie, caching, accelerare a protocoalelor si QoS cu capabilitati extinse de vizibilitate si raportare ale tehnologiilor WX™ si WXC™ de la Juniper Networks."

Bucuresti, 1.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *