free download 78 travel guides written by experts

Motorola Romania ajuta Centrul de zi “Steluta”

De mai bine de şapte ani, Motorola face tradiţionala donaţie de 1 iunie – Ziua Copilului către copiii defavorizaţi

Ziua Copilului prilejuieşte tradiţionala donaţie realizată de Motorola (NYSE:MOT) pe data de 1 iunie către o instituţie de copii defavorizaţi. Anul acesta, donaţia Motorola va merge către Centrul de zi "Steluţa" din sectorul 5 al Capitalei. Centrul găzduieşte peste 100 de copii cu vârsta cuprinsă între 9 şi 15 ani, care provin din familii defavorizate sau dezorganizate, dintre care 31 au o situaţie familială specială. Motorola România le va oferi acestora încălţăminte, rechizite, jucării, dar şi obiecte de cazarmament. 

„Este important pentru noi să oferim ceva înapoi comunităţii în care ne desfăşurăm activitatea. În fiecare an încercăm să le aducem copiilor un moment de bucurie. Ceea ce ne-a impresionat la Centrul Steluţa este că aceşti copii necăjiţi se străduiesc să parcurgă anii de şcoală şi să îşi cultive talentele individuale,” declară Cristina Stăncescu, Communications & Public Affairs Motorola România.   

„Iniţiativa Motorola aduce bucurie în sufletul copiilor din centrul nostru, dar şi nouă, în egală măsură. Este o încântare să vedem că există astfel de companii, care se gândesc să împărtăşească gânduri bune şi cadouri nesperate unor copii mai puţin norocoşi,” Dora Marinescu, Şef Departament Socio-Educaţional la Centrul de Zi "Steluţa".

Despre Motorola
Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este o companie americană, lider mondial în comunicaţii wireless şi comunicaţii în bandă largă. Inspiraţi de viziunea Seamless Mobility – mobilitate fără limite în comunicare, specialiştii care formează echipa Motorola sunt dedicaţi obţinerii celor mai bune soluţii care să-i permită consumatorului să rămână conectat, în permanenţă şi cu uşurinţă, la tot ceea ce înseamnă viaţa sa: oameni, informaţii, locuri, divertisment nelimitat.
Motorola asigură mobilitate fără limite în comunicare prin crearea unor produse esenţiale pentru consumator şi a unor experienţe de mobilitate fără precedent. Una dintre cele 100 de companii incluse în celebrul top Fortune 100, având o tradiţie îndelungată şi o prezenţă puternică pe piaţa mondială, Motorola a înregistrat în anul 2005 vânzări în valoare de 36,8 miliarde de dolari.

Bucuresti, 1.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *