free download 78 travel guides written by experts

Academia de Showbiz

un nou label lansat de Star Management

Star Management lanseaza un nou label: Academia de Showbiz, un concept original de training care se adreseaza principalilor “actori” din zona nevazuta a showbiz-ului, acelor oameni care formeaza echipa de profesionisti a unui artist.

Este pentru prima data cind o companie privata din Romania se dedica formarii de profesionisti in industria spectacolului si o face sistematic, printr-o structura coerenta de cursuri, ca si printr-un sistem de evaluare finala, cu recunoastere nationala.
Academia de Showbiz valorifica experienta de peste 15 ani pe piata muzicala a celor doi partneri, Anca Lupes si Zoli Toth (grupul Sistem) si propune o alternativa la invazia de incompetenta, amatorism si kitsch cu care se confrunta showbiz-ul romanesc.

Zoli Toth, Director General Star Management:  “Ne propunem sa oferim acelor persoane care vor sa devina impresari artistici sau organizatori de spectacole, posibilitatea de a invata si de a se forma, de a obtine o viziune de ansamblu asupra industriei spectacolului si pietei muzicale romanesti. Ne adresam in principal unui public tinar, dar sint bineveniti si cei care vor sa-si schimbe meseria sau activeaza deja in industria muzicala si vor sa obtina o recunoastere a statutului lor.”

Anca Lupes, Director Executiv Star Management:  “Academia de Showbiz propune un sistem complex de cursuri sustinute de traineri cu experienta, ale caror teme vizeaza principalele aspecte ale industriei spectacolui, activitatile, modul lor de functionare, precum si conexiunile dintre ele. Diploma de absovire a Academiei de Showbiz este o garantie a profesionalismului si este recunoscuta de Ministerul Muncii din Romania.”

Academia de Showbiz isi propune, de asemenea, organizarea de workshop-uri sustinute de invitati, fie profesionisti din industria spectacolului din alte tari, fie de artisti romani de renume.

Pentru mai multe informatii despre Academia de Showbiz, veti putea accesa in curind site-ul: www.ades.ro.

Star Management este prima companie din Romania care asigura consultanta in toate domeniile industriei muzicale, principalii sai clienti fiind artistii si managerii acestora, ca si casele de discuri. Star Management detine www.ImpresarOnline.ro, primul site unde se pot face rezervari de artisti.
Anca Lupes are 15 ani de experienta in music business-ul romanesc, activind in aproape toate zonele acestei industrii: mass-media, organizare de concerte, case de discuri, agentii de management si impresariat.
Zoli Toth a absolvit Academia de Muzica "Gh. Dima” si  cursurile de master ale aceeasi academii, cu lucrarea de disertatie „Managementul in arta muzicala”. Este initiatorul muzicii de percutie neconventionale din Romania si din 2000 este membru si manager al grupului SISTEM.

Bucuresti, 1.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *