free download 78 travel guides written by experts

Editie de senzatie a emisiunii “Plasa de stele”

Farsele carismaticului Dan Negru au ţinut telespectatorii cu sufletul la gură

Marţi, 27 septembrie, Dan Negru a oferit telespectatorilor Antena 1 un show incredibil cu farse aşa cum nu s-au mai văzut. Printre victimele ediţiei s-au numărat artişti îndrăgiţi precum Nelu Ploieşteanu, Claudia Cream, Ileana Ciuculete, dar şi sportivi precum Dorinel Munteanu, antrenorul echipei “Oţelul”. Minutul de aur al emisiunii a fost la ora 21.18 când 1.087.000 de telespectatori urmăreau “Plasa de stele”. La nivelul targetului all urban, vârful de audienţă al emisiunii a fost de 9.4 % rating şi 21.6 % cotă de piaţă.

În cadrul ediţiei de ieri, telespectatorii au avut posibilitatea de a viziona o farsă spectaculoasă, cea mai costisitoare dintre farsele emisiunii “Plasa de stele”, avându-l ca protagonist pe celebrul Nelu Ploieşteanu. Trupe antitero, elicoptere speciale, urmăriri de senzaţie, acestea au fost doar câteva dintre surprizele pe care echipa lui Dan Negru le-a pregătit pentru îndrăgitul interpret. Nelu Ploieşteanu a tras o sperietură pe cinste, artistul apelând ulterior la serviciile unui cabinet de acupunctură pentru un tratament împotriva stresului. O echipă “Acces Direct” l-a însoţit la medic pentru a afla care este starea lui de sănătate şi pentru a afla în ce mod l-a afectat farsa lui Dan Negru.

O altă farsă de senzaţie a avut-o ca victimă pe Claudia care a trăit momente de coşmar în casa groazei. Cunoscuta interpretă de muzică populară, Ileana Ciuculete a fost şi ea victima unei situaţii cel puţin ciudate. Dan Negru şi echipa sa au reuşit să-i transforme o plimbare liniştită pe malul mării într-un coşmar. După ce a rămas fără ceas în urma unei escrocherii, artista a fost găsită vinovată de poliţie, fapt ce a stârnit reacţii de furie incredibile. Tot în cadrul acestei ediţii, Dorinel Munteanu, antrenorul echipei “Oţelul”, a facut dezvăluiri în premieră într-un interviu buclucaş pus la cale de Viorel Gaiţă. Astfel, telespectatorii au aflat că soacra sportivului face fotbal de 20 de ani şi că dintre vedetele autohtone, antrenorul echipei “Oţelul” o admiră cel mai mult pe Nikita.

Astăzi, de la 20.20, Dan Negru va reveni pe micile ecrane cu o ediţie incendiară a emisiunii “Câştigi în 60 de secunde”. Telespectatorii vor descoperi dacă noii concurenţi ai ediţiei vor câştiga astăzi marele premiu de 100.000 de lei, noua miză a showului, o sumă de două ori mai mare decât cea pusă în joc sezonul trecut.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1
Analiza este făcută pe targetul all urban
Perioada 27 septembrie 2011


Bucuresti, 28.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *