free download 78 travel guides written by experts

Echelon

Josh Conviser
Tritonic Publishing Group

Un viitor posibil si nu prea indepartat – cam acesta este Echelon. Un sistem informatic ce conduce orice miscare globala; un spatiu virtual din care oamenii pot conduce. O organizatie despre care lumea are impresia ca este doar o inventie.

Un roman foarte bine scris, captivant. Intai ai impresia ca e o carte, un SF ca multe altele. Intamplari interesante, rasturnari de situatie si personaje foarte bine construite cuceresc inca de la inceput cititorul. Tehnici moderne dar mult mai avansate ii ajuta pe oameni. Interesele – ca intotdeauna – apar si ele. Oamenii raman neschimbati: unii sunt de incredere altii nu. Ce se intampla insa cand un sistem teoretic imbatabil primeste o mare lovitura? Care sunt implicatiile? Cum se poate rezolva situatia?

Actiunea din romanul lui Josh Conviser pare ca se desfasoara aievea in fata cititorului, ca si cand acesta ar fi spectator intr-o sala de cinema. Un cinema select insa, pentru ca este doar el, singur, alegandu-si decorul, savurand fiecare secv…. pagina.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *