free download 78 travel guides written by experts

ECDL ROMANIA si Dual PC la Sibiu

Sambata, 1 martie, s-a desfasurat la Sibiu cea de-a VI-a editie a concursului interjudetean de Informatica Dual PC. ECDL ROMANIA a fost prezenta in calitate de sposor principal al competitiei.

“Dual PC” este o competitie care se adreseaza elevilor din clasele V – XII, organizata in orasul Sibiu de Liceul de Artã, Colegiul National “Octavian Goga”, Colegiul National “Gheorghe Lazar” si Scoala cu clasele I-VIII, nr. 8 sub coordonarea doamnei profesoare de informatica Diana Chirila. Editia din acest an a reunit un numar de 349 de elevi participanti din 11 judete din tara (Arad, Bacau, Botosani, Calarasi, Cluj, Dambovita, Giurgiu, Olt, Valcea, Teleorman si Sibiu). Toti participantii s-au bucurat de premiile si materialele promotionale oferite de ECDL ROMANIA. La premiere, a luat cuvantul doamna Elena Chiru, reprezentant ECDL ROMANIA, care a subliniat importanta dezvoltarii abilitatilor de operare pe calculator recunoscute prin Permisul European de Conducere a Computerului ca standard de educatie la nivel european.

Participarea la concursul Dual PC, reprezinta un aspect al implicarii ECDL ROMANIA in pregatirea tinerilor pentru accesul egal la tehnologie si integrarea lor in societatea informationala.
ECDL ROMANIA prin sustinerea unor astfel de evenimente incurajeaza implicarea elevilor in activitati extra-scolare, oferindu-le alternative constructive de petrecere a timpului liber, totodata motivand tinerii pentru a fi mereu cu un pas inainte, pentru a se dezvolta si a actiona cu succes in cadrul noii societati informationale.

ECDL ROMANIA felicita toti participantii, dar si organizatorii evenimentului, sperand sa revina si la editia urmatoare Dual PC!

Bucuresti, 4.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *