free download 78 travel guides written by experts

Pretuieste viata

Andreea Marin Banica
Editura Tritonic

Prima oara cu siguranta ca te impresioneaza dimensiunile si calitatea tiparului acestui album. Intr-adevar calitate de la bun inceput: hartie de exceptie, print in intregime color.

Dar cum niciodata (sau rareori) exteriorul conteaza, important e ce gasesti in interior. Probabil ca primul lucru – firesc – e sa citesti cuprinsul. De acolo afli deja ca sunt cateva sectiuni diferite (vi le-as enumera dar vreau sa va las placerea de a le descoperi singuri) si desigur vezi ca mai sunt si alti autori. Constati de asemenea adunate multe nume importante – de la noi si poate nu numai.

Ce e insa albumul? As zice o carte plina de sugestii despre cum o femeie isi poate trai viata. Veti vedea articole ce trimit si spre zona de afaceri dar desigur simateriale ce merg in zona personalului. Veti afla povesti induiosatoare si reale, veti cunoaste oameni care au pretuit viata lor si pe a celor din jur si veti vedea ca, punand pasiune si infruntand griji, obstacole si toate cele intalnite in cale, se pot realiza lucruri mari. Si tot de aici veti vedea ca se face primavare cu o floare – asezata langa o alta floare – iar aceste gesturi si mai ales actiuni reusesc sa aiba impact mondial desi fiecare, in parte, se ocupa de o farama din globul nostru.

Apoi desigur ca trebuie sa amintesc si scopul nobil al acestui album: profitul merge spre a ajuta mamele bolnave de cancer. Si desi aceasta este o prezentare de carte imi permit sa va ofer un link precizand ca acum cartea – pentru primii 50 care o comanda – costa doar 50 de lei de la 85 de lei in mod obisnuit. Puteti achizitiona Pretuieste viata la acest pret special de aici.

As zice ca achizitionand albumul Andreei Marin Banica faceti de doua ori un bine. Sau chiar de mai multe. O data dumneavoastra – pentru ca albumul se constituie intr-o gura de aer, o gura de optimism si povestile stranse acolo va arata ca se poate face orice atunci cand vrei si cand crezi; veti vedea ca viata merita pretuita si ca nu trebuie irosita. Apoi un bine pentru ca stiti ca din banii dati de dumneavoastra alte femei vor fi ajutate. Iar daca va veti indura sa imprumutati albumul (si spun indura pentru ca modul in care arata va face sa il pretuiti si pe el la exterior nu doar interiorul sau) veti face inca un bine.

Va invitam asadar sa cititi aceasta lucrare si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *