free download 78 travel guides written by experts

Duminica, Super Bingo Metropolis l-a batut pe Mos Craciun la cadouri

Antena 1 lider de audienţă întreaga zi

Ediţia de duminică, 27 decembrie, a emisiunii SuperBingo Metropolis de la Antena 1 a fost  una de milioane, la propriu. Ţociu şi Palade s-au bucurat de ajutorul lui Moş Crăciun, au mărit valoarea premiilor şi numărul câştigătorilor şi au acordat premii românilor din străinătate.

În ediţia de aseară a emisiunii Super Bingo Metropolis au fost acordate premii de peste 7 milioane de lei noi, adică peste 1.6 milioane de euro – sumă care transformă această ediţie în cea mai darnică de până acum.

Pentru a primi cadouri substanţiale în bani, concurenţii nu au fost nevoiţi să scrie vreo scrisoare Moşului, ci doar să cumpere cartoanele speciale portocalii care au fost puse în vânzare pe toată durata lunii decembrie. Se pare că telespectatorii au fost foarte cuminţi de-a lungul anului, pentru că şi premiile au fost uriaşe.

Nu doar numărul câştigătorilor a fost unul foarte mare, ci şi al telespectatorilor, Super Bingo Metropolis impunându-se şi de această dată lider de piaţă. Duminică seara, între 19.57 şi 01.47,  Antena 1 a înregistrat pe targetul 15-54 urban, 21.7 % share şi 7.4 puncte de rating, în vreme ce Pro TV a atins în acelaşi interval orar 13 % share şi 4.5 rating, fiind urmat de TVR 1 cu 7.7 % share şi 2.6 rating. Minutul de aur a fost înregistrat la ora 20.32 când 1.521.000 de telespectatori au urmărit Super Bingo Metropolis, cifre furnizate GFK România, pentru targetul all uban.
Astfel, Super Bingo Metropolis a încununat cu succes ziua de 27 decembrie, Antena 1 reuşind să fie lider de audienţă pe întreaga zi. Pentru targetul 15-54 urban, conform datelor furnizate de GFK România, Antena 1 a obţinut  – pe întreaga zi – 4.3 puncte de rating si 17% share, urmat, din nou, de Pro TV cu 3.6 rating şi 14% share şi de Prima TV care a obţinut 1.7 rating şi 6.8 % share.

Şi prima zi de Crăciun i-a adus Antenei 1 cifre de audienţă foarte bune, conform aceleiaşi surse.  Românii şi-au petrecut Crăciunul în familie, alături de Mihaela Rădulescu, iar dovadă stau cele 5.7 puncte de rating şi cele 15.8 procente de share din intervalul 14.00 -16.00. În acelaşi interval orar, Pro Tv a reuşit să atingă doar 5.4 puncte rating şi 14.9% share. Datele sunt valabile pentru targetul 15-54 urban.

Premii mari şi poveşti inedite la Super Bingo Metropolis
Treizeci de telespectatori ai Antenei 1 care şi-au cumpărat tichetele de concurs şi care au stat în faţa televizorului duminică seara au câştigat premii a căror valoare depăşeşte 800.000 de euro. Astfel, Super Bingo Metropolis a reuşit să doboare un alt record şi să ofere cele mai mari premii acordate vreodată în direct într-o emisiune televizată.

Printre norocoşi, se numără şi un român din Barcelona care a reuşit să câştige peste 28.000 de euro, cumpărându-şi tichete online şi participând la concurs. Cirpian Piper a câştigat într-o singură seară mai mult decât a obţinut  de când se află în Spania, la muncă. 

Norocos a fost şi Ion Ciocan care, începând de duminică, este supranumit „Milionarul din Certeze”. El a reuşit să realizeze bingo la bila 49 şi este mai bogat cu 1.2 milioane de euro.  Povestea sa este una interesantă. A crescut până la 18 ani într-o casă de copii, iar acum, la 34 de ani, îşi câştigă existenţa muncind „cu ziua”. Locuieşte în Certeze, judeţul Satu Mare, singura comună din România unde casele au lift şi unde locuitorii  participă la  un concurs straniu: dacă cineva îşi construieşte o casă  mare, nu va trece mult timp până când un vecin îşi va face o casă şi mai mare.  Ion nu a avut bani să intre în aceasta competiţie între vecini şi a reuşit cu puţinul agonisit să îşi construiască o căsuţă din lemn. Acum este însă milionar în euro şi va folosi banii câştigaţi la Super Bingo Metropolis pentru a-şi construi o casă mai mare.

Şi povestea unei telespectatoare din Sibiu este inedită. Ea a încercat trei zile să îşi convingă vecinii să cumpere un top şi să participe împreuna la Super Bingo Metropolis însă aceştia au refuzat-o. Norocoasa telespectatoare s-a gândit şi răzgândit şi până la urmă a cumpărat singură un top, cu banii pregătiţi pentru a achita rata de leasing de la maşină. Nu a greşit pentru că a fost sunată de Ţociu şi Palade şi, având un întreg top şi-a dublat premiul. Acum este mai bogată cu 115.000 de lei.

Tot duminică, 27 decembrie, au fost câştigate şi premiile Super Bingo şi Super Linie în valoare de 20 de miliarde şi, respectiv, 2 miliarde de lei.

SuperBingo Metropolis a încheiat anul într-o notă plină de dărnicie, cu cadouri gigant pentru telespectatori. Avalanşa premiilor continuă însă şi în 2010. Prima ediţie a noului an este chiar pe 3 ianuarie când premiile se vor câştiga tot cu tichete portocalii. Mai mult, dacă se va realiza bingo până la bila 49, premiul va fi de minimum 1 milion de euro.

Bucuresti, 28.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *