free download 78 travel guides written by experts

U.Z.E.A.R. cere demisia d-lui Alexandru Sassu din functia de Presedinte al TVR

Avand in vedere ignorarea de catre conducerea TVR a notificarilor trimise in noiembrie 2008 si decembrie 2009, prin care asociatia noastra cerea in mod expres Televiziunii Romane incetarea incalcarii dreptului nostru asupra marcii „Masina Anului“ pentru concursuri publicitare si comerciale atat pe site-ul televiziunii cat si prin transmiterea in direct a unor manifestari de acest gen ale unei alte asociatii, solicitam demisia imediata a presedintelui TVR, Alexandru Sassu si oprirea imediata a actelor repetate de incalcare a dreptului nostru la marca, garantat de certificatul OSIM.

UZEAR este detinatorea marcii „Masina Anului“, inregistrata la OSIM sub numarul 43591/10.11.2000, la clasa de concursuri cu scop publicitar si comercial (certificatul OSIM se poate vedea pe site-ul oficial al concursului www.masinaanului.ro ). Atat in anul 2008 cat si in acest an, televiziunea publica a folosit fara permisiune marca noastra pe site-ul www.tvr.ro si a promovat actiunea asociatiei concurente sub forma de CONCURS, CONCURS care este proprietatea UZEAR.

 Mentionam faptul ca cealalta asociatie are dreptul sa foloseaca titulatura „Masina Anului“ doar la clasa OSIM de “competitii auto sportive“. TVR a propagat repetat confuzii in randul telespectatorilor, mai ales ca acest concurs “Masina Anului“ a fost organizat deja pe data de 1 noiembrie de catre UZEAR, concurs care a stabilit masina castigatoare pentru 2010, in direct, la un post de televiziune privat, cu respectarea tuturor prevederilor legale. Televiziunea publica ar trebui sa fie un exemplu in respectarea legilor din tara noastra, chiar daca unii membri ai celeilalte asociatii fac parte din echipa TVR.

In anexa va trimitem Notificarea din acest an trimisa catre TVR. Pentru lamuriri suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0744-798801.

Bucuresti, 28.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *