free download 78 travel guides written by experts

Drumul spre succes incepe la X Factor

X-treme, trupa eliminată din competiţie săptămâna trecută, a înregistrat deja prima piesă compusă de mentorul Paula Seling!

La X Factor, vieţile concurenţilor se schimbă radical, iar visele lor încep să se împlinească unul câte unul! Deşi au fost eliminate din competiţie săptămâna trecută, fetele de la X-treme mai urcă o treaptă importantă în evoluţia lor, înregistrând prima piesă. Alături de ele se află în continuare Paula Seling, mentorul lor, care le-a compus această piesă şi care le va susţine aşa cum a făcut şi pe parcursul competiţiei. Astăzi, la “Neaza cu Răzvan şi Dani”, telespectatorii le-au putut vedea pe fetele de la X-treme interpretând prima lor piesă, “Midnight”, urmând ca de la ora 16.00, cei de acasă să le reîntâlnească în cadrul Observator 16.

“Am încredere deplină că eliminarea grupului din cursa pentru marele premiu de la X Factor nu a însemnat sfârşitul pentru X-treme, ci doar un nou început. Situaţia creată le-a ambiţionat într-un mod cu totul special, oferindu-le o nouă provocare profesională. Sunt convinsă că Mihai Morar, care, de altfel, a avut şi ideea reunirii lor într-un grup şi a votat pentru rămânerea lor în competiţie, le va susţine în continuare, prin difuzarea piesei la radio. În ceea ce mă priveşte, voi continua să le fiu alături, ca şi până acum. Acelaşi lucru pot să-l spun, cu inima deschisă şi referitor la toţi ceilalţi “copii” ai mei: T & L, Duo Voice şi Refresh” a declarat Paula Seling.

Cele trei concurente sunt acum foarte încrezătoare în viitorul lor şi sunt convinse că împreună vor reuşi să construiască o carieră frumoasă în industria muzicală.

“Este cea mai mare şansă pe care am avut-o până acum şi vreau să profit la maxim de ea, să dau tot ce am mai bun şi împreună să fim la înălţimea piesei. De ce nu, am putea filma şi un videoclip” a declarat Ligia Moldovan, membră a trupei X-treme.

Deşi a fost foarte afectată de ieşirea din show, Oana Sârbu şi ea membră a trupei este încântată de perspectiva oferită de Paula Seling. “Mă bucur foarte mult că mi s-a oferit această şansă. Vom continua cu trupa X-treme, pe viitor probabil şi fetele vor veni în Bucureşti. Piesa înregistrată este foarte interesantă, ritmată şi sunt convinsă că o să prindă foarte bine”, spune Oana.

Raluca Apostol, cea de-a treia membră X-treme mărtruriseşte şi ea că X Factor a fost o experienţă extraordinară, un concurs din care au plecat cu sfaturi importante, dar şi cu noi prieteni. “Paula nu ne-a fost doar mentor la X Factor, ci şi o prietenă foarte bună. Imediat după eliminare, am mers în studioul ei ca să înregistrăm această piesă minunată şi să demonstrăm că putem cânta şi altceva faţă de ceea ce aţi văzut până acum”, declară Raluca.

X-treme este o trupă formată de membrii juriului X Factor care au avut încredere în potenţialul concurentelor şi le-au oferit şansa de a-şi continua visul împreună. Ligia Moldovan, Oana Sârbu şi Raluca Apostol au acceptat provocarea şi sub supravegherea mentorului lor, Paula Seling, au avut o evoluţie spectaculoasă în cadrul showului. Din păcate, în cea mai recentă ediţie X Factor, voturile însumate de X-treme le-au adus pe cele trei fete în situaţia unui duel neaşteptat, împotriva colegilor de grupă, trupa T&L. Cea care a trebuit să decidă cine rămâne şi cine pleacă a fost chiar mentorul lor, Paula Seling. Copleşită de această decizie dificilă, Paula Seling a anunţat plângând că trupa care va părăsi X Factor va fi X-treme.

Acest lucru nu a însemnat însă că Paula nu le-a recunoscut valoarea sau că drumul lor se va opri aici! După terminarea ediţiei X Factor de duminică, Paula Seling le-a chemat pe fete in studioul ei personal, unde, sub îndrumarea ei directă, au înregistrat toate vocile într-un timp record. Prima lor piesă se numeşte “Midnight” şi a fost compusa în întregime (muzică şi text) de Paula Seling.

Piesa a fost prezentată astăzi în premieră în emisiunea “Neaza cu Răzvan şi Dani” şi cu siguranţă telespectatorii vor mai avea ocazia să le revadă şi să le audă pe talentatele domnişoare de la X-treme.

Emoţiile cresc cu fiecare ediţie la X Factor! În cea mai dură competiţie pentru recunoaştere, dar şi pentru fabulosul premiu de 200.000 de euro, au mai rămas acum doar 10 concurenţi, după ce la acest sfârşit de săptămână trupa X-treme a părăsit competiţia. Sâmbăta aceasta, de la 20.20, cei de acasă vor avea parte de o ediţie de gală deosebită ce va avea ca temă melodii celebre din filme care au scris istorie. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, iar duminică seara, de la 21.45, vom afla deznodământul celui de-al treilea weekend live X Factor.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *