free download 78 travel guides written by experts

Dovada ca exista o legatura unica intre mama si copil

Mirosul, atingerea, zâmbetul ei. Dacă închidem ochii, ne vom aminti cu siguranţă fiecare detaliu despre prima femeie din viaţa noastră: mama. Pentru a sărbători unicitatea femeilor şi legătura specială dintre o mamă şi copilul ei, PANDORA a creat un clip video inedit, încărcat de emoţie.

Filmul reprezintă răspunsul la următoarea întrebare: pot copiii să îşi recunoască mama fără să o vadă, doar bazându-se pe intuiţie şi pe simţuri?

PANDORA împreună cu şase femei şi copiii lor au decis să facă un mic experiment şi să testeze această supoziţie. Fără actori, fără scenariu, fără artificii, doar sentimente reale.

Unul câte unul, fiecare copil a fost legat la ochi şi rugat să îşi găsească mama dintr-un grup mai mare de femei – folosindu-se de toate simţurile, în afară de văz. Mirosul a fost cel mai folosit simţ întrucât produce un sentiment de siguranţă, înlăturând încă de la naştere orice nelinişte a micuţilor.

Fiecare mamă a aşteptat cu nerăbdare, lăsându-se mirosită şi mângâiată, urmărind cu sufletul la gură şi cu lacrimi în ochi copilul emoţionat care căuta timid indicii familiare într-o cameră plină de străini. Rezultatul a depăşit orice aşteptare, a stârnit lacrimi de bucurie, râsete, emoţii intense, a înduioşat fiecare persoană care l-a privit şi ne-a reamintit puterea legăturii unice dintre mamă şi copil. Filmul care încălzeşte inimi poate fi vizionat aici.

Toate femeile sunt unice. Primăvara aceasta, sărbătoreşte-o pe cea din inima ta împreună cu PANDORA!

Bucuresti, 24.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *