Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Aventurile milionarului din Fierbinti urmarite de milioane de romani

Din topul milionarilor din Fierbinți, Giani a ajuns exact cum era înainte: falit.

Fără bani, luat în râs de cei mai buni prieteni ai săi, proaspătul milionar a ajuns să regrete momentele de superioritate.

Peripețiile din Fierbinți au fost urmărite de peste 2.1 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare (21:27-22:25).

În minutul de aur de la 22:07, peste 2.6 milioane de telespectatori urmăreau deznodământul poveștii milionarului Giani.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 13.3 puncte de audiență și o cotă de piață de 30.3%, următorul post clasat înregistrând valori de două ori mai mici – 5.7 puncte de rating și 12.9% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării episodului plin de umor o audiență medie de 10 puncte de rating și 19.7% cotă de piață, următorul post clasat înregistrând 7.2 puncte de rating și 14.2% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 11.4 puncte de rating și o cotă de piață de 21.5%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 7.4 puncte de rating și 14% cotă de piață.

În episodul de joi seară, Robi a aflat adevărata față a Monei, misterioasa doamnă de pe site-urile de socializare. Deși aceasta îi dădea semne că dorește să se căsătorească cu el, totul a fost spulberat în momentul în care a ieșit la iveală adevărul: Mona este o femeie măritată, dornică de aventuri cu bărbați necunoscuți.

La cârciumă, Ardiles, Dorel, Bobiță, Celentano și Firicel au întrunit un comitet de criză, menit să analizeze situația milionarului. Aflând din ziar că Giani nu este fericitul câștigător al milionului de euro, cei 5 au luat măsuri pentru a-i deschide ochii acestuia și pentru a se răzbuna pentru momentele în care i-a tratat cu superioritate.

Aspirina a continuat să caute stăpâni pentru puii de cățel, cel mai nou proprietar de câine argentinian (maidenez de rasă pură) fiind taximetristul Rață. Vorbele și amenințările l-au făcut pe acesta, vrând, nevrând, să se pricopsească cu un pui de câine.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 24.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *