free download 78 travel guides written by experts

Doua companii de consultanta media se asociaza si formeaza Media Audit Partners

Ebiquity, lider internațional în audit și consultanță lucrează în România într-o nouă formulă

Allinmedia și Media Hub Consultants, cele mai importante două companii locale de audit și consultanță media s-au asociat recent, punând astfel bazele celui mai puternic nucleu de expertiză de profil din România. MAP oferă servicii de audit, consultanță și training media, sub girul partenerului său Ebiquity, lider internațional în audit și consultanță media.

Fondatorii și partenerii MAP – Irena Tolontan, Maria Bîrgovan, Gabriel Enache și Sorin Doru – sunt pionerii pieței de audit și consultanță media din România.

Ei au deschis această nișă pe piața românească în 2006, acumulând până în prezent o expertiză solidă și valoroasă pentru orice companie care urmărește să-și crească randamentul investițiilor în mass-media. Investițiile în media din România sunt evaluate la circa 300 de milioane de euro.

“România este o piață atipică, având una dintre cele mai aglomerate și fragmentate industrii din Europa. Schimbările se produc într-un ritm accelerat. Acest context de business face ca auditul de calitate să fie din ce în ce mai cerut de clienți", a declarat Irena Tolontan, unul dintre partenerii MAP.

Sorin Doru, partener MAP, explică: „Nucleul unic de expertiză ce a rezultat din alianța Allinmedia-Media Hub, dar și parteneriatul cu Ebiquity ne vor permite să creștem valoarea serviciilor și, implicit, să îmbunătățim randamentul investițiilor clienților".

Richard Edwards, Global Account Director al Ebiquity plc, a declarat: „Am lucrat cu echipa Allinmedia în ultimii șase ani. Sunt profesioniști, dedicați și excelenți practicieni. Au devenit foarte versați în proiecte internaționale și, în multe ocazii, au impresionat clienți riguroși de-ai mei.

Recent, am început să lucrez și cu Media Hub, despre care pot spune că demonstrează același nivel de implicare și profesionalism.

Acesta este un motiv solid pentru care cred că parteneriatul dintre aceste două companii este o veste bună pentru Ebiquity… Dar, cel mai important, este o veste bună pentru clienții noștri”.

Ebiquity deservește în prezent peste 1.000 de clienți, în 60 de piețe. Printre ei se află 85 dintre cei mai mari 100 de clienți de publicitate la nivel global și toate holdingurile de publicitate majore. Ebiquity are peste 600 de angajați în lume și 21 de birouri, în 14 țări.

Pentru a fi conectați la noutățile companiei, vă rugăm să ne urmăriți pe LinkedIn.

Bucuresti, 24.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *