Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Doua broaste testoase urmau sa devina supa, iar acum spera sa castige un premiu la „Ham talent”

Duminică, de la 20:30, la Antena 1, într-o nouă ediție a singurului show cu pedigree de vedetă

Puțin a lipsit ca două broaște țestoase să fie transformate în supă, dar un om cu suflet mare le-a salvat, așa că acum din ingrediente de lux vor deveni vedete pe scena singurului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie. O concurentă care nu poate să rămână indiferentă în fața unui animal care are nevoie de ajutor vine la „Ham talent” pentru a-și face cunoscută povestea. Nu doar dragostea care o leagă de necuvântătoare o face deosebită, ci și „moștenirea” vie primită de la tatăl ei, cel care a salvat în 1968 și în 1984 două broaște țestoase ce urmau să devină ingredientele principale ale unor supe. Telespectatorii Antena 1 vor vedea cum arată norocoasele reptile duminică, de la 20:30, într-o nouă ediție a emisiunii „Ham talent”.

Viteza și precizia sunt cuvintele cheie care descriu un număr de disc dog la care vor putea asista telespectatorii Antenei 1 duminică seară. Iubirea față de animale, antrenamentul constant împreună cu ele și convingerea că un câine poate să facă mult mai multe lucruri decât să fie plimbat în lesă l-au făcut pe un brașovean să obțină performanțe spectaculoase alături de câinele său. Tot în această ediție, Mihai Petre va găsi o poreclă inspirată pentru un copil care nu își poate imagina viața fără necuvântătoare: micul Noe. Câte animale are el, cum se ocupă de ele și ce vrea să devină atunci când va fi mare, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

În lupta pentru un premiu pus la bătaie de „Ham talent” se vor avânta și în această ediție animale care mai de care mai diferite. Capre, cai, șerpi, pisici, căței, iepuri și porcușori de Guineea speră să convingă juriul că merită să treacă în etapa următoare a emisiunii. Și, chiar și atunci când poate animalele se fâstâcesc în lumina reflectoarelor, stăpânii lor par deciși să le facă faimoase. Ce fobie își depășește o tânără doar pentru că vrea cu orice preț să se afirme pe scena dedicată necuvântătoarelor, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 27.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *