free download 78 travel guides written by experts

Doru Todorut, de la Deepcentral, cu volanase si dantelute, la “Te cunosc de undeva!”

Ca să se transforme în Sore, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, s-a epilat pe picioare pentru prima oară, și-a pus ojă albastră pe unghii, a îmbrăcat o rochiță bleu cu volănașe și a încălțat șosete cu danteluță.

Dacă Andrei Aradits îl găsește simpatic în această postură și îi spune că are ceva din Brad Pitt, Pepe, juratul care în prima parte a acestei ediții o întruchipează pe Iulia Albu, e de cu totul altă părere: “Zici că ai pierdut la cărți. Să vii cu rochița aia de salată nedigerată și ciorăpeii ăia de bebeluș…”, a grăit el din postura Iuliei Albu. “Doru e prea bărbat ca să fie o femeie”, remarcă prezentatoarea Alina Pușcaș, iar jurata Monica Anghel îi dă dreptate. “Mi-a plăcut că îți asumi ceea ce faci, că îți face plăcere să te transformi în toate aceste personaje”, a adăugat Monica.

Cum apreciază Delia – jurata care punctează în show dificultatea personajului -, travestiul lui Doru Todoruț, aflați sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 27.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *