free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE introduce tehnologia Vapor-X pe seria mainstream

Doua modele noi ofera caracteristici avansate seriei accesibile R

SAPPHIRE Technology a anuntat lansarea a doua noi modele din seria de succes R de placi grafice, compania oferind tehnologii de racire avansate in segmentul mainstream. SAPPHIRE R7 250X Vapor-X si SAPPHIRE R7 250X sunt bazate pe arhitectura interna GCN (Graphics Core Next) de la AMD si ofera specificatii avansate la preturi accesibile.

SAPPHIRE R7 250X Vapor-X beneficiaza de 1GB memorie DDR5 cu frecvente de 1300MHz (5.2GB/s efectivi) si arhitectura GCN cu 640 procesoare stream cu frecvente pentru nucleu de 1100Mhz cunoi nivele de performanta in segmentul de pret in care se incadreaza. Este dotata cu un cooler dual fan Vapor-x ce ofera o racire eficienta si cu nivel de zgomot redus chiar si in conditii de solicitare maxima. SAPPHIRE a fost primul producator ce a introdus tehnologia Vapor Chamber pe placile grafice si a primit numeroase aprecieri pentru utilizarea acestuia la generatiile anterioare.

Pentru utilizatorii cu buget restrans, SAPPHIRE introduce modelul standard SAPPHIRE R7 250X, ce va fi disponibil la un pret de $99. Beneficiaza de aceeasi arhitectura ca si modelul Vapor-X, dar cu clock-uri putin mai reduse de 1125Mhz (4.5GB/s efectivi) pentru memorie si 950MHz pentru nucleu. Modelul respective va fi dotata cu un cooler single fan.

Performantele ambelor modele sunt optimizate prin utilizarea ultimei versiuni a tehnologiei AMD PowerTune si pot fi imbunatatite cu ajutorul utilitarului SAPPHIRE TriXX, disponibil gratuit pentru descarcare de pe site-ul oficial SAPPHIRE. Ambele modele ofera suport pentru toate caracteristicile oferite de arhitectura interna inclusiv utilizare multi-screen pentru lucru sau jocuri prin AMD Eyefinity, suport AMD HD3D si suport nativ pentru codare video, spor de performante prin configuratie AMD CrossFire cat si APP acceleration.

APP Acceleration este denumirea data pentru cresterea performantei unei largi game de aplicatii folosind capabilitățile de procesare stream și caracteristici specifice hardware ale arhitecturii grafice GCN. Seria R a fost optimizata pentru aceste tip de sarcina. Aplicatiile tipice ce includ codare si decodare, compresie si multiplexare pentru distributie media, gaming sau video conferinta. Accelerarea APP poate de asemenea ajuta sarcinile precum browsing Internet, aplicatii Office, si compresie de fisiere cu suitele de soft suportate.

Specificatiile complete sunt disponibile pe site-ul nostru www.sapphiretech.com.

Toate marcile sunt inregistrate.

Bucuresti, 27.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *