free download 78 travel guides written by experts

Doru Todorut a platit 200 de euro ca sa-si puna dinti ca ai lui Jim Carrey

Sâmbătă, 26 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, se transformă în Jim Carrey și ia înfățișarea acestuia din filmul “Masca”, pentru a interpreta piesa “Cuban Pete”.

Pentru că și-a dorit să semene perfect cu personajul pe care i l-a oferit ruleta, Doru și-a montat, la stomatolog, în dimineața filmării, niște dinți speciali pe care medicul său i-a realizat special pentru această transformare și care l-au costat 200 de euro. Trei ore a durat montarea acestora și toată ziua Doru a fost incomodat de noii săi dinți.  A băut apă doar cu paiul, pentru că altfel i-ar fi fost imposibil, iar de mâncat nici nu s-a pus problema. “După câteva ore, deja îmi venea să mi-i smulg, atât de tare mă deranjau”, ne-a spus Doru. Efectul acestora, însă, a fost unul spectaculos și remarcat de toată lumea. “Sunt invidios pe tine! Mi-aș fi dorit un asemenea personaj!”, i-a spus Pepe, de la masa juriului. “E greu să cânți cu dinții puși. Se schimbă și emisia… De cântat, n-ai cântat bine”, a fost părerea Monicăi Anghel.

Ce spun Aradits și Brenciu despre transformarea lui Doru, vedeți sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 23.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *