free download 78 travel guides written by experts

AFI Palace Cotroceni gazduieste primul magazin Antony Morato dintr-un centru comercial din Romania

După deschiderea primului magazin stradal din România în toamna anului trecut, brandul italian de haine pentru bărbați Antony Morato este prezent de acum și în centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

Noul magazin Antony Morato este amplasat la parter, pe coridorul Champs Elysees, fiind deschis de duminică până joi, în intervalul 10:00 – 22:00, iar vinerea și sâmbăta în intervalul 10:00- 23:30.

Antony Morato reprezintă viziunea comună în materie de vestimentație a trei frați de origine italiană, Lello, Giovanni și Tania Caldarelli. Apărut în 2007, brandul s-a poziționat ca un jucător competitiv în categoria de îmbrăcăminte sport-casual pentru bărbați.

Stilul Antony Morato este cosmopolit, urban, potrivit pentru bărbatul modern, mereu în pas cu moda. Hainele sunt realizate din materiale de foarte bună calitate și cu detalii care le oferă o notă distinctă.

Având peste 900 de modele în fiecare sezon, atât pentru consumatorii tineri, cât și pentru seniori, oferta este foarte diversificată.

În prezent, Antony Morato se vinde în 30 de magazine mono-brand, în puncte strategice din Europa, Asia, America de Sud și în magazine multi-brand, în peste 50 de țãri. În 2011, dupã doar cinci ani de la înființare, compania a atins o producție anualã de 4 milioane de articole vestimentare, distribuite în aproape 3.000 de puncte de vânzare în întreaga lume, transformând Antony Morato într-unul dintre producãtorii de haine bãrbãtești cu cea mai rapidã ascensiune din ultimii douãzeci de ani.

Pentru mai multe informații despre AFI Palace Cotroceni, puteți accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficialã de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Bucuresti, 23.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *