free download 78 travel guides written by experts

Dorel se insoara cu Alina Plugaru, Naomi naste, iar Connect-R il intalneste pe… Connect-R

Vezi ce alte surprize mai pregătesc personajele supershowului “În puii mei” astăzi, de la 20.20!

“Nu ştiu”, “nu ştiu”, “nu ştiu” cum s-a întâmplat, dar Dorel se însoară! După îndelungi căutări, se pare că celebrul personaj interpretat de Mihai Bendeac şi-a găsit jumătatea. Aşadar, în această duminică, telespectatorii vor fi martorii unei căsătorii inedite şi a unui sărut pasional cu care Dorel o va surprinde pe viitoarea sa soţie, Alina Plugaru. Tot în această ediţie, îndrăgitul cântăreţ Connect-R va fi invitat special al emisiunii “În puii mei” şi se va întâlni în vestul sălbatic cu nimeni altul decât Connect-R, personajul interpretat de Mihai Bendeac.

Astăzi, de la 20.20, supershowul “În puii mei” revine cu o ediţie incendiară! Momente inedite, sketch-uri amuzante, dar şi secvenţe muzicale îi aşteaptă pe telespectatori în această seară, când îndrăgitele personaje ale emisiunii se vor reîntorce pe micile ecrane.

Cei de acasă vor avea ocazia de a se întâlni cu Naomi şi vor observa cu mare atenţie prestaţia lui Nicuşor la X Factor. Vor merge la starea civilă cu Dorel şi Alina Plugaru, dar şi cu Florin Salam la înmormântare. Nici personajul Vanghelie nu putea lipsi din această ediţie de senzaţie, mai ales acum când s-a decis să meargă într-o excursie incredibil de comică. Tot în această seară, Mărmureanu va lua cina în familie, într-un mediu plin de neprevăzut, iar pentru momentul musical, invitatele speciale ale ediţiei vor fi “Blaxy Girls”.

Cum va decurge cel mai frumos moment din viaţa lui Dorel, căsătoria cu Alina Plugaru, excursia lui Vanghelie şi cum va trăi experienţa naşterii Naomi, telespectatorii vor descoperi în această seară, de la 20.20, într-o ediţie de umor savuros la “În puii mei”.

Bucuresti, 06.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *