metalshow

Donatii pentru sinistrati in mai putin de 30 de secunde, prin internet banking

sau cu cardul la bancomat

Noua aplicatie online este o componenta a programului BCR de ajutorare a victimelor inundatiilor.

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai posibilitatea de a participa la Programul de ajutorare a victimelor inundatiilor cu donatii pentru refacerea caselor afectate de inundatiile din aceasta vara. Donatiile merg catre organizatia Habitat pentru Umanitate, care coordoneaza un plan complex de actiuni de reconstructie, reabilitare si renovare de locuinte din zonele inundate.

BCR pune la dispozitie 4 modalitati extrem de simple prin care clientii sai pot face aceste donatii:
· Prin internet, utilizand Click 24 Banking BCR – la sectiunea “sabloane” selectand “Habitat – Donatii reconstructii case inundate”.
· La ATM-urile BCR selectand “Plati” si apoi “Donatii Habitat”.
· La masinile multifunctionale BCR prin selectare “Plati” si apoi “Donatii Habitat” sau prin selectare “Plata Factura”, selectare modalitatea de plata din contul cardului sau cash, dupa care selectarea sablonului “Donatii Habitat”.
· Prin telefon, apeland Alo 24 Banking BCR la numerele de telefon 0801 0801 227 (Romtelecom, tarif local), *0801 227 (Vodafone, tarif normal) sau 021 407 42 00 (tarif normal, orice retea).

Banii vor ajunge direct in contul Habitat for Humanity Romania si vor fi folositi pentru reabilitarea si reconstructia de scoli si case din zonele afectate de inundatii.

“Suntem convinsi ca si clientii nostri isi doresc sa faca o fapta buna, dar de cele mai multe ori timpul disponibil si procedurile complicate ii impiedica. De aceea, am implementat acest sistem prin care se pot face donatii foarte usor, de acasa din fata calculatorului, sau de la bancomat, in mai putin de 30 de secunde. Daca fiecare doneaza macar un leu, putem ajuta la reconstructia si reconsolidarea caselor a sute de familii”, a declarat Ana Ilinca Macri, sef departament Comunicare Interna si Comunitate, BCR.

“Sute de familii au ramas fara locuinta in urma inundatiilor recente. Habitat for Humanity alaturi de partenerii sai, de voluntarii locali si internationali dar si de familiile beneficiare, va interveni pe termen lung in comunitatile afectate prin reconstructii si reabilitari. Primul santier Habitat va fi deschis in Dorohoi, una dintre localitatile cele mai afectate de inundatiile din acest an. Indemnam clientii BCR sa fie alaturi si sa ajute prin donatii familiile care au nevoie de ajutor. ” a declarat Mihai Grigorean, Manager proiect raspuns la dezastre in cadrul Habitat for Humanity Romania.

Grupul BCR a început o campanie ampla de ajutor pentru victimele inundaţiilor. Cei care au credit la BCR pot beneficia de o perioadă de graţie de până la 6 luni in care nu platesc rate. BCR Leasing a dat spre folosinţă Direcţiei Drumuri şi Poduri Botoşani un excavator pe şenile Liebherr 944 şi 3 autobasculante de mare tonaj, pentru refacerea infrastructurii rutiere judetene.

BCR a donat până acum 20.000 de euro către Crucea Roşie şi Salvaţi Copiii pentru intervenţia de urgenţă. Şi angajaţii BCR donat bani acestor organizaţii – ei au strans pana acum peste 10.000 de euro , bani pe care BCR ii va dubla.

Bucuresti, 06.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *