metalshow

DONA a redeschis farmacia din Tiglina II, prima din Galati cu un design nou

・ Circa 600 de premii oferite în cadrul Tombolei Sănătăţii
・ Teste medicale gratuite pentru gălăţeni

Reţeaua DONA a redeschis farmacia de pe Strada Brăilei nr. 140 N, cartier Ţiglina II. Lanţul a investit aproximativ 50.000 de euro (TVA inclus) în redecorare şi amenajare, rezultatul fiind mai mult confort pentru pacienţi, mai multă intimitate şi un spaţiu adecvat consilierii medicale. Farmacia este deservită de 1 farmacist şef, 2 farmacişti şi 4 asistenţi de farmacie. Programul farmaciei din timpul săptămânii de lucru (de luni până vineri) este de la 8:00 la 21:00, sâmbătă de la 8:00 la 18:00 şi duminică de la 8:00 la 14:00.

Cu ocazia redeschiderii, locuitorii din cartier şi toţi cei interesaţi pot beneficia gratuit de monitorizări gratuite de tensiune şi măsurarea pulsului. De asemenea, gălăţenii sunt invitaţi să participe la Tombola Sănătăţii, cu aproximativ 600 de premii garantate, printre care un televizor, o bicicletă pentru adulţi și una pentru copii, tensiometre şi termometre, vouchere valorice sau cupoane de reducere şi multe altele. La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei în perioada 8 – 15 septembrie.

„Din dorinţa de a îmbunătăţi comunicarea şi interacţiunea cu pacienţii noştri, am iniţiat un proces complex de reamenajare a farmaciilor noastre. Gălăţenii vor fi întâmpinaţi de o echipă profesionistă de farmacişti, vor beneficia de un portofoliu amplu de produse, sute de premii, promoţii şi avantaje la reţetele compensate”, au declarat reprezentanţii lanţului de farmacii DONA.

Noul design urmăreşte îmbunătăţirea experienţei pacienţilor în farmacia DONA. Spaţiile de expunere au fost optimizate, punctele de interacţiune au fost regândite astfel încât să încurajeze o comunicare deschisă cu pacienţii, iar sistemele de iluminare creează acum o atmosferă caldă, optimă. Ambianţa din cadrul farmaciei este modernă, dar, în acelaşi timp, primitoare. Întreg procesul de reamenajare s-a realizat respectând principii verzi în ceea ce priveşte consumul de resurse.

Primele farmacii amenajate după noul concept vizual au fost în Bucureşti (respectiv DONA Liviu Rebreanu, cu program non-stop, şi DONA Corneliu Coposu), Braşov (Strada Spicului nr. 7, cartierul Avantgarden) şi Râmnicu Vâlcea (parter River Plaza Mall). Alte farmacii strategice, cu trafic important, vor fi redecorate în următorii ani, în Bucureşti şi în ţară.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *