free download 78 travel guides written by experts

Geo Da Silva – timisoreanul cu piesa de no. 1 in dance chart-urile din Spania

Există și artiști români care fac carieră în afara granițelor țării. Timișoreanul care și-a început cariera în 1994 în Discoland Timișoara, a ridicat în anii 2000 Ring-ul din Costinești pentru ca mai apoi să înnebunească americanii cu îndemnul "Do It Like A Truck" a făcut un popas temporar în Spania, la celebra casă de discuri Blanco y Negro Music care îi reprezintă interesele în Europa.

Acum un an îi îndemna alături de italianul Jack Mazzoni la un dans și o săritura Booma Yee iar azi Geo Da Silva spune bună dimineața party-urilor târzii pe plajă, într-un mod propriu și cu un salut pe măsură: Awela Hey. Este numele ultimei piese scoase de duet-ul romano-italian format din Geo și Jack, piesă care săptămâna aceasta este pe primele locuri în topurile radiourilor spaniole, cucerind încet-încet Peninsula Iberică, într-un stil propriu. Dupa ce acum o lună a atins no.1 la TDI Radio Serbia azi este pe prima poziție în topurile dance la FlaixFM Spania, MolaTV Spania și în urcare pe locul 20 la MaximaFM Spania.

Geo Da Silva și Jack Mazzoni sunt singurii artiști care în vara 2014 au avut 2 concerte în celebra discotecă Pacha La Pineda (www.pachalapineda.com), avand atașată o galerie foto de la eveniment.

Piesa Awela Hey are aproape 1.000.000 de vizualizări pe youtube în 2 luni de la lansare, fiind number one în dance chart-urile câtorva radiouri celebre din Balcani și Europa. Mai multe informații despre Geo Da Silva și Jack Mazzoni le puteți regăsi în pagina oficială a artistului român (www.geodasilva.com) sau pe pagina de Facebook/Youtube. Pentru booking și informații de presă vă rugăm apelați la office@geodasilva.com respectiv www.butterflybrothers.com.

Youtube Awela Hey: https://www.youtube.com/watch?v=mJ-YhP61Y1E

Geo Da Silva Facebook page: https://www.facebook.com/geodasilvapage.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *