free download 78 travel guides written by experts

“Doi dintre noi” la Teatrul de pe Lipscani

Incepe stagiunea Companiei Passe- Partout DAN PURIC la Teatrul de pe Lipscani, nr. 53

De joi, 13 octombrie incepe stagiunea Companiei Dan Puric, la Teatrul de pe Lipscani nr 53, cu spectacolul “DOI DINTRE NOI”, un "love story" clasic, senzual, si expresiv .

Simplu de “citit” dar nu simplist,, spectacolul DOI DINTRE NOI", prezentat in limbajul teatral universal al pantomimei si dansului, promovat in Romania doar de trupa "Passe-Partout Dan Puric", prilejuieste desfasurarea unei sensibile demonstratii de miscare, sunet si imagine, in care gestul si dansul devin mesaj al iubirii pure care traieste astfel doar in arta.

Spectacolul este creatia a doi actori de exceptie, Ana Pepine si Paul Cimpoieru.

Actorii Companiei de Teatru Passe- Partout Dan Puric au sustinut, duminica, 10 octombrie, un spectacol cu piesa “Don Quijote” pe scena Operei Romane, in fata unui public interesat de cultura si valorile romanesti, participantii la Summitul Nato 2011 de la Bucuresti.

“Don Quijote” se va juca in aceasta saptamana, pe scena Teatrului National Bucuresti pe data de 14 octombrie, orele 19.00, si va fi dedicat strangerii de fonduri pentru actorul Mircea Anca , ce sufera de leucemie si are nevoie de un transplant de maduva. Actorii companiei au mai sustinut in acest an un spectacol caritabil “Toti cinci” pentru Andrei, fiindca ei considera ca unul dintre rolurile teatrului este acela de “a fi cetatean” si de a se implica in problemele comunitatii.

Programul Companiei “Passe- Partout DAN PURIC “

– sambata 15 octombrie, orele 19.oo se joaca – “ROMANIA. INCHIS PENTRU INVENTAR”
– duminica 16 octombrie, orele 19.00 – “FANTASMAGORIA”
– miercuri 26 octombrie, orele 19.00 – “ROYAL FASHION” (premiera)
– sambata 29 octombrie, orele 19.00 – “RENCONTRES”

Bucuresti, 10.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *