free download 78 travel guides written by experts

Inventii si inventatori la ”Cafeneaua de stiinta”

Radio Romania Cultural la Muzeul Antipa

După mai bine de 100 de ani de existenţă şi peste doi ani de renovări, Muzeul de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din Bucureşti şi-a deschis porţile pentru publicul larg venit în număr mare să-i admire noua înfăţişare.

Este acum momentul ca, pe calea undelor, şi ascultătorii Radio România Cultural să patrundă în muzeu, prin intermediul emisiunii ”Cafeneaua de ştiinţă”, difuzată în direct de la muzeu la Radio România Cultural, luni, 10 octombrie a.c., între orele 19.00 şi 21.00.

“România, mereu…inovatoare!” este motto-ul acestei ediţii care vă prezintă invenţii şi tineri inventatori, despre care şi cu care va discuta realizatoarea Corina Negrea.

Faptul că tinerii inventatori români merită pe deplin atenţia şi aprecierea noastră a fost dovedit şi de ediţia 2011 a evenimentului „INVENTIKA pentru tineri” din cadrul Salonului Internaţional de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii noi, INVENTIKA 2011 de la Bucureşti.

O emisiune realizată în colaborare cu: Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţămăntului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării, UEFISCDI şi Muzeul de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din Bucureşti.

Bucuresti, 10.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *