free download 78 travel guides written by experts

“Doamnele din spatele perlelor de șampanie” cu OPiA

“Şampania este cea mai senzuală bautură de pe planetă, este accesoriul cel mai rafinat pentru doamne și cel mai elegant vin pentru domni” spune Olimpia Pleșa Brandhuber și ne invită la o seară de degustare de șampanie și poveste, cu tema”Doamnele din spatele perlelor de șampanie”

Invitația se adresează iubitorilor de vin și șampanie curiosi și generoși. Evenimentul are scop caritabil și are loc la Conacul Domniței Ralu, de la Chitorani (lânga Bucuresti), pe 12 aprilie 2016. Este o ocazie inedită să vă invitați partenerii de afaceri sau prieteni dragi la o escapadă în cultura vinului. Profiturile obținute vor fi dăruite  Asociatiei Autism Transilvania.

Vă invit să le cunoaștem pe “Les Grandes Dames du Champagne“, să le gustăm șampania și să descoperim aportul esențial al acestor femei vizionare în industria celui mai rafinat vin.Să socializăm și să ne bucurăm, sa savurăm 200 de ani de istorie într-un pahar de șampanie, cu oameni frumoși, delicii culinare și multa bucurie.

Preţul este de 350 RON sau cât doreşte fiecare participant peste această sumă. La eveniment pot participa maximum 35 de persoane. Evenimentul incepe la ora 19.00, iar transportul este asigurat de organizatori.

“Doamnele din spatele perlelor de șampanie” este un eveniment tematic de degustare de șampanie din seria generic “Ocolul pământului într-un pahar de vin®”creat de OPiA Events.

//opia.ro/doamnele-din-spatele-perlelor-de-sampanie/ 
OPiA Events. www.opia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *