free download 78 travel guides written by experts

DO DAY: Cea mai mare actiune de voluntariat in constructii a unei companii intr-o singura zi

Habitat for Humanity România găzduiește peste 250 de voluntari, angajați HEINEKEN România, pe 6 șantiere din București și din țară

Habitat for Humanity România găzduiește sâmbătă, 13 septembrie, peste 250 de voluntari, angajați ai companiei HEINEKEN România, pe șase șantiere din București și din țară. Iniţiativa DO DAY este cea mai mare acțiune de voluntariat în construcţii a unei companii, desfăşurată într-o singură zi pe șantierele Habitat for Humanity România.

Cei peste 250 de angajați vin din toate structurile companiei și, sub îndrumarea specialiștilor de la Habitat for Humanity România, vor realiza lucrări de construcție și reabilitare pentru familii și copii în nevoie din București, Jucu, Comănești, Caracal, Oradea și Ploiești. Acțiunea DO DAY face parte din Agenda de sustenabilitate a HEINEKEN, Brewing a Better Future, prin care aceasta susţine, printre altele, şi comunităţile locale în care compania îşi desfășoară activitatea.

„Cred cu tărie că este datoria noastră, ca şi companie, să susţinem comunităţile locale şi să răspundem activ la nevoile lor. Faptul că, împreună cu peste 250 de colegi din HEINEKEN România, vom participa ca voluntari la iniţiativa DO DAY de a construi şi reabilita locuinţe, demonstrează clar că sustenabilitatea este una dintre valorile pe care le împărtăşim în companie. Sunt mândru că, împreuna cu partenerii de la Habitat for Humanity Romania, dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de o locuinţă mai bună”, declară Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN România.

„Suntem bucuroși că tot mai multe companii mari, cum este HEINEKEN România, aleg să promoveze voluntariatul printre angajați și să deruleze campanii interne de anvergură pentru atragerea lor pe șantierele noastre. Le mulțumim voluntarilor de la HEINEKEN România pentru mâna de ajutor întinsă beneficiarilor noștri. Cu sprijinul muncii lor, peste 30 de copii și părinți vor avea o casă decentă și un viitor mai bun”, a declarat Mario DeMezzo, Director Național Habitat for Humanity România.

În fiecare an, pe șantierele Habitat for Humanity România vin în jur de 800 de voluntari din marile corporaţii. Aceștia muncesc pe șantierele Habitat for Humanity România, își acoperă toate costurile logistice (cazare, masă, transport, recreație și administrative) și, în plus, vin cu o donație consistentă pentru sprijinirea nevoii de locuire decentă în România.

Voluntarii pe șantierele Habitat for Humanity România nu au nevoie de abilități speciale. Ei sunt coordonați pas cu pas de către echipele de specialiști ai organizației.

Bucuresti, 11.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *