free download 78 travel guides written by experts

Dr. Daniel Pierce continua sa rezolve cazuri complexe in sezonul 2

al serialului „Capcana mintii”, in premiera din 15 septembrie, numai la Universal Channel

În debutul sezonului al doilea al serialului Capcana minții, care va avea premiera luni, 15 septembrie, cu două episoade difuzate de la ora 22:00, numai la Universal Channel, agenta FBI Kate Moretti (Rachael Leigh Cook) îl roagă pe Dr. Daniel Pierce (Eric McCormack) să determine echilibrul mintal a unui bărbat judecat din nou pentru crimă. Dar procesul ia o turnură şocantă, după ce Pierce face nişte descoperiri care pun sub semnul întrebării identitatea omului care a mai fost judecat şi cu şase ani în urmă. În paralel, Moretti e surprinsă neplăcut să descopere că procurorul-adjunct care se ocupă de caz este Donnie Ryan (guest star-ul Scott Wolf), soţul ei, de care este aproape divorţată.

Într-un alt episod, Pierce şi Moretti se ocupă de un caz extraterestru, după ce o femeie anunţă că soţul ei a fost răpit de micii omuleţi verzi. Dar când ajung la faţa locului, Pierce şi Moretti fac o descoperire uimitoare. În paralel, lucrurile se încing între Pierce şi iubita lui reală, Caroline, dar relaţia ar putea fi periclitată dacă profesorul nu va reuşi să şi-o scoată din minte pe iubita lui imaginară, Natalie (Kelly Rowan).

În Capcana minții, excentricul Dr. Daniel Pierce, un profesor de neuroştiinţă care suferă schizofrenie paranoică, este recrutat de FBI pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor complexe. Pierce cunoaşte foarte bine comportamentul uman şi înţelege perfect cum funcţionează mintea umană. Are şi o capacitate ireală de a sesiza modele şi a privi dincolo de emoţiile conştiente ale celor din jur, pentru a vedea ce se ascunde în spatele lor.

Rachael Leigh Cook joacă rolul agentului FBI Kate Moretti, fosta studentă a lui Pierce, care îl roagă să o ajute la anumite cazuri. Spre deosebire de colegii ei, Kate este dispusă să privească dincolo de ciudăţeniile lui Daniel. În viaţa acestuia mai există şi Max Lewicki (Arjay Smith), care îi este asistent universitar. Principala lui menire e aceea de a-l ţine pe Pierce în frâu şi concentrat la ceea ce are de făcut, fie că asta înseamnă corectarea lucrărilor studenţilor sau alegerea hainelor pe care le va purta a doua zi.

Nu uitați: Capcana minții, sezonul 2, va avea premiera luni, 15 septembrie, la ora 22:00, numai la Universal Channel. Câte două episoade vor fi difuzate săptămânal.

Bucuresti, 11.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *