metalshow

DJ-ii Radio 21 Soci si Cristi Stanciu o caută pe “Miss Muzica Ta”

În luna martie, Radio 21 arată că iubeşte femeile. DJ-ii Cristi Stanciu şi Soci au pornit în căutarea celei mai frumoase, joviale, comunicative şi lipsite de inhibiţii fete din România pe care o vor transforma în “Miss Muzica Ta”.

“Te-ai săturat să vezi toate piţipoancele ridicate la rangul de regină? Crezi că tu meriţi să fii Miss Muzica Ta? Dacă ai între 18-26 de ani, înscrie-te la concurs şi convinge-ne că tu ai cele mai lungi picioare, cel mai arcuit spate şi cea mai catifelată piele”, le provoacă Cristi Stanciu pe toate doritoarele de faimă.

“Dacă treci cu bine de probele noastre şi cucereşti audienţa, te poţi alege cu marele premiu: o excursie la Paris cu totul inclus, un book profesionist realizat de un super fotograf, Khaled şi un contract cu cea mai tare agenţie din România, MRA”, a povestit Soci.

Intră pe www.radio21.ro, studiază concurenţa şi înscrie-te şi tu ca să le furi premiile de sub nas.

Dacă nu te consideri încă o zână şi vrei să-ţi upgradezi look-ul sau dacă vrei să faci o supriză cuiva drag, fii alături de Nico, de luni până vineri, între 10-13 în „Schimbul 2” de la Radio 21 şi poţi câştiga pentru tine sau pentru apropiaţii tăi bijuterii, un make over realizat de Geta Voinea sau o operaţie de mărire a buzelor.

În luna martie, Radio 21 se dă peste cap pentru a face femeile mai frumoase, mai fericite şi mai împlinite!

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *